social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωτοποριακή συνεργασία για της ακαδημίες του το Καματερό

Πρωτοποριακή συνεργασία για της ακαδημίες του το Καματερό

Στον ΠΑΟ Καματερού ο μεθοδικός σχεδιασμός και η σκληρή δουλειά δεν σταματούν ποτέ και αυτό μαρτυρούν και οι πολύ σημαντικές κινήσεις της ομάδας.

Η διοίκηση του σωματείου προχώρησε σε μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση, με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ακαδημίας της, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τον Γιώργο Γεωργόπουλο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…ΕΠΙΠΕΔΟ

 Συνεργασία – σταθμός με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Παρά τις τρομερά αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν την Άνοιξη λόγω της πανδημίας και στο ποδόσφαιρο, ο Π.Α.Ο. Καματερού ήταν ένα από τα λίγα σωματεία που κατάφερε να επαναλειτουργήσει τα ποδοσφαιρικά τμήματα της α’ ομάδας αλλά και των ακαδημιών, δίνοντας έτσι ως τις αρχές Ιουλίου, διέξοδο στην αθλητική νεολαία του Καματερού και όχι μόνο. Στα γήπεδα του Καματερού που οι άνθρωποι της ομάδας, κράτησαν ανοιχτά και ασφαλή, βρήκαν «ποδοσφαιρικό» καταφύγιο, πολλά παιδιά και από γειτονικές περιοχές, γνωρίζοντας τις εγκαταστάσεις, αλλά και την αθλητική φιλοξενία, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας.

Συνεχίζοντας με την ίδια δυναμική, ασφάλεια, ποιότητα και διάθεση δημιουργίας, αλλάζουμε επίπεδο και εξελίσσουμε ακόμα περισσότερο την ακαδημία μας. Ήδη από την περσινή χρονιά και με πρωτοβουλία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας κ. Πέτρου Γιάννη (καθηγητή Φυσικής Αγωγής και ποδοσφαίρου), λειτούργησε πιλοτικά ο νέος οργανωτικός οδηγός αγωνιστικής λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας, με στόχο την διδασκαλία μιας στοχευμένης και προοδευτικής αγωνιστικής τακτικής και προπόνησης φυσικής κατάστασης από τμήμα σε τμήμα ως την α’ ομάδα. Τα πρώτα βήματα για την δημιουργία μιας ακαδημίας- ποδοσφαιρικής σχολής με συγκεκριμένη ταυτότητα και φυσιογνωμία έγιναν.

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα γίνεται σήμερα, με μια μεγάλη συνεργασία της Ακαδημίας μας με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και ποδοσφαίρου, κάτοχο UEFA – Α’, Γιώργο Γεωργουλόπουλο. Ο τελευταίος εργάστηκε από το 2013 ως το 2016 στον Π.Α.Σ. Γιάννινα τόσο ως συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη, όσο και ως Τεχνικός Διευθυντής υποδομών, συνδυάζοντας την έξοδο της ομάδας στο EUROPA LEAGUE και την προώθηση πολλών νέων ποδοσφαιριστών στην α’ ομάδα εκ των οποίων και ο Δ. Μαυροπάνος. Συνέχισε στον Αστέρα Τρίπολης σαν προπονητής της Κ-20 και συντονιστής των τμημάτων υποδομής του. Έχει περάσει από τους πάγκους πολλών ομάδων, δημιουργώντας μια μοναδική προπονητική ικανότητα στον εντοπισμό, την εξειδικευμένη προπόνηση και την προώθηση- παραγωγή ποδοσφαιριστών στις μικρές ηλικίες.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος σχεδιασμού και συντονισμού των Ακαδημιών του Π.Α.Ο. Καματερού τόσο στα προπονητικά προγράμματα όλων των τμημάτων, όσο και στην μέγιστη αξιοποίηση των ταλέντων της ομάδας μας, μέσα από μια συνεργασία – σταθμό που δημιουργεί πλέον νέα δεδομένα στη δυναμική του συλλόγου και αίσθηση στην ποδοσφαιρική Αθήνα. Η έναρξη της προετοιμασίας προπονήσεων για τις Κ-18 (2002, 2003, 2004) – Κ16 (2005,2006) ορίζεται για τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στις 7.30 μ.μ. στο γήπεδο Καματερού για τη Κ14 (2007,2008) στις 31/8/2020 και για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής στις 5/9/2020 (Κ12 - Κ10 – Κ8 – Κ6).

• Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 24/8 καθημερινά 6 – 9 μ.μ. στη γραμματεία του γηπέδου Καματερού.

• Στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις όλων των ποδοσφαιριστών (Αιματολογικές – καρδιολογικές – λιπομέτρησης – χορήγηση ιατρικών βεβαιώσεων)

• Οι προπονήσεις, των οποίων το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα και ως τις 20/8 για τον προγραμματισμό των παιδιών, θα καλύπτονται από εξειδικευμένους νοσηλευτές, για παροχή των ιατρικών α’ βοηθειών.

• Δημιουργούνται τμήματα ενδυνάμωσης για ενήλικες και εφήβους και ποδοσφαιρικό τμήμα κοριτσιών 10 – 14 ετών.

• Καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων θα ακολουθούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής για τον COVID-19, ενώ στη διάρκεια της περιόδου θα υπάρχει για τα παιδιά που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, φροντίδα προσωπικής βελτίωσης τεχνικής- τακτικής- ενδυνάμωσης, διατροφικής υποστήριξης και παιδαγωγικής συμβουλευτικής. Μέσα στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της Δυτικής Αθήνας (3 γήπεδα ποδοσφαίρου- αίθουσα βαρών και αποκατάστασης- ανακαινισμένα αποδυτήρια) δίπλα στους πιο καταξιωμένους τεχνικούς και καθηγητές φυσικής αγωγής, κάτω από τις οδηγίες ενός Δ.Σ. που με αγάπη, μεράκι και εντιμότητα οραματίζεται ένα καλύτερο αθλητικό αύριο, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Π.Α.Ο. Καματερού εξελίσσεται, αναβαθμίζεται διαρκώς, ανοίγει τις “πύλες” της για άλλη μια χρονιά και… σε περιμένει. Κάνε το βήμα μπροστά. Έλα μαζί μας … και δες τη διαφορά!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Καθημερινά από 24/8/2020, 6-9 μ.μ. στη Γραμματεία γηπέδου ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2383103»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35