social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Φιλικό με φιλικό θα βελτιωνόμαστε

Μαντζούνης: Φιλικό με φιλικό θα βελτιωνόμαστε

Την ευκαιρία να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα από την αγωνιστική της κατάσταση είχε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου την προηγούμενη Πέμπτη στο φιλικό με τον Άτταλο γνωρίζοντας την ήττα με 5-1.

Ο Ανδρέας Μαντζούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδο για να εξαχθούν συμπερπάσματα τονίζοντας:

"Δεν μπορούμε να πούμε ότι βγάλαμε σπουδαία συμπεράσματα. Ήμασταν πολύ ελλιπείς απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο ροστερ. Μας έλειπαν οι Γιαννακόπουλος, Σκλαβεντίης και Καλλιοντζάκης χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Προσπαθήσαμε να αγωνιστούμε όμως στο β' μέρος χρησιμοποιήσαμε πολλά παιδιά από το εφηβικό ενώ ο Άτταλος ποδοσφαιριστές Football League. Ειναι νωρίς όμως για να πούμε οτιδήποτε αφού το ρόστερ μας είναι... κοντο. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, που βάσει ονομάτων, είναι φαβορί. Αυτό όμως δεν μας φοβίζει αφού είμαι σίγουρος ότι φιλικό με φιλικό θα βελτιωνόμαστε".

Δεν είναι έτοιμος ο Άτταλος

Ερωτηθείς για την εικόνα του αντιπάλου και εάν πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, ο έμπειρος προπονητής είπε

"Δεν μπορώ να το πω ακόμη, όμως θεωρητικά βάσει του ρόστερ που διαθέτει είναι από τα φαβορί. Σίγουρα και αυτοί δεν είναι ετοιμοι αφού έχουν κενά στο αμυντικό κομμάτι, όμως βάσει ρόστερ πιστεύω ότι είναι μια ομάδα που έχει τις προδιαγραφές".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35