social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαβαλιάς: «Χαίρομαι να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους, το μέλλον θα είναι θετικό»

Τσαβαλιάς: «Χαίρομαι να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους, το μέλλον θα είναι θετικό»

Η συνεχόμενη, σκληρή δουλειά στον ΑΟ Βύρωνα δεν σταματά ποτέ, και αυτό φαίνεται και από τις μεθοδικές κινήσεις της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Τσαβαλιάς, μίλησε στο soccerlive.gr αναφέροντας μεταξύ άλλων, το πως νιώθει στο ιστορικό αυτό σωματείο, την εκτίμηση που έχει που έχει στη διοίκηση για τη σκληρή δουλειά που ρίχνει, αλλά και την ικανοποίηση του να συνεργάζεται με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες.

Αναλυτικά:

«Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει κάνει θετικά βήματα, λειτουργικά και οργανωτικά που την οδήγησαν στην άνοδο. Για τη φετινή χρονιά έχουμε πολύ καλό υλικό με γηγενής παίκτες, με πολλά προσόντα, όπου φαίνεται και η δουλειά των προηγούμενων ετών. Με την προσθήκη νέων προσθηκών στους παλιούς παίκτες, πιστεύω πως στη νέα σεζόν θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. 

Χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε, να γίνουμε πραγματικά ομάδα, όμως είμαι αισιόδοξος βλέποντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και πιστεύω θα το καταφέρουμε σύντομα. Χαίρομαι που δουλεύω με όλους αυτούς τους παίκτες, χαίρομαι για την ποιότητα που έχουν, για όλα όσα δίνουν στην ομάδα, αλλά κυρίως χαίρομαι για τους χαρακτήρες τους. 

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση για όσα έκανε με υπομονή και κόπο, στηρίζουν μια φιλοσοφία τα τελευταία χρόνια και παρά τις δυσκολίες, συνέχιζαν και συνεχίζουν να τη στηρίζουν. Σε ελάχιστες ομάδες υπάρχει η διοίκηση δέκα ατόμων στην προπόνηση, που φροντίζουν να έχουμε καθημερινά όσα χρειαζόμαστε. Πιστεύω ότι με τις συνθήκες, το μέλλον θα είναι θετικό.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35