social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναγιώτης Σταυριανάκος: Στόχος η πρώτη πεντάδα

Παναγιώτης Σταυριανάκος: Στόχος η πρώτη πεντάδα

Λίγο λεπτά μετά την κλήρωση της Α’ ΕΠΣΑ είχαμε και την πρώτη δήλωση από παράγοντα ομάδας, με την ιστοσελίδα μας επικοινωνεί με τον πρόεδρο του Παλαιού Φαλήρου, Παναγιώτη Σταυριανάκο, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη νέα χρονιά.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» έκανε το πρώτο του σχόλιο λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία και να ξεπεράσουμε γρήγορα την πανδημία.

Εμείς σαν ομάδα θέλουμε να κλείσουμε την κακή παρένθεση της περσινής χρονιάς και να πραγματοποιήσουμε μια πορεία ανάλογη της ιστορίας μας.

Κατ’ αποκλειστικότητα την ευθύνη για την περσινή πορεία την αναλαμβάνω προσωπικά και είμαστε σίγουρος ότι φέτος θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια από νέα πρόσωπα που έχουν μπει στο διοικητικό συμβούλιο και έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας σε πολλά θέματα όπως η οργάνωση και το κομμάτι των ακαδημιών».

Αυτό ήταν το αρχικό του σχόλιο ενώ στη συνέχεια αφού ερωτήθηκε για το στόχο του συλλόγου δήλωσε: «Έχουμε αποδείξει ότι τα τελευτάια χρόνια με εξαίρεση την περσινή χρονιά κάνουμε βήματα προόδου. Έτσι και φέτος ο πήχης μπαίνει υψηλά. Άλλωστε, ικανοποιήσαμε στο μέγιστο βαθμό τα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας και περιμένουμε το αποτέλεσμα να βγει εντός αγωνιστικού χώρου. Σκοπός για την ομάδα μας αποτελεί να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα αφού θεωρούμε ότι έχουμε και το υλικό, και το βάρος αλλά και ποιότητα για να το πετύχουμε. Κάθε Κυριακή θα κρινόμαστε όλοι μηδενός εξαιρουμένου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35