social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πάντα ταπεινοί»

Τσαμόπουλος: «Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πάντα ταπεινοί»

Τους προληματισμούς, τόσο τους δικούς του, όσο και της ομάδας μετέφερε μέσω των δηλώσεων του στο soccerlive.gr ο προπονητής της Διάνας Ηλιούπολης, Γιώργος Τσαμόπουλος, σχετικά με τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 16:30, το σωματείο της Ηλιούπολης ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής σεζόν 2020/21, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει στο πρώτο ματς της χρονιάς τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο γήπεδο του Ιλίου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Τσαμόπουλος, εξέφρασε τις αμφιβολίες και τους προβληματισμούς του για τη συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών στο ματς και ας δούμε τι μας είπε:

«Ολοκληρώσαμε τα φιλικά παιχνίδια βλέποντας αρκετές από τις αδυναμίες μας, ενώ παράλληλα είδαμε και θετικά στοιχεία στο τρόπο και στα πράγματα που θέλουμε να δουλέψουμε. Αυτή την εβδομάδα συγκεντρωνόμαστε στη πρεμιέρα, στο εκτός έδρας ματς με την ομάδα του Ολυμπιακού Λιοσίων. Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη, καθώς δεν έχουμε πολλά στοιχεία και πολλές ομάδες δεν είναι έτοιμες. 

Πέρα από τις απουσίες του Καζάκου και του Κατσικιά, έχουμε και του Μπακογιάννη και περιμένουμε να δούμε αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ λείπει και ο Αναστασόπουλος και θα εξαρτηθεί και αυτή η συμμετοχή τις τελευταίες μέρες. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πάντα ταπεινοί και αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλες τις ομάδες.»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35