social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οικογενειακό δείπνο της ΑΕ Χαλανδρίου

Οικογενειακό δείπνο της ΑΕ Χαλανδρίου

Μέσω δελτίο τύπου η ΑΕ Χαλανδρίου έκανε γνωστό ότι η ομάδα χθες δείπνησε λίγο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Το δελτίο τύπου

Μετά το τέλος της χθεσινής (16/9) προπόνησης, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου παρέθεσε γεύμα στην ομάδα & στο τεχνικό επιτελείο, στο εστιατόριο «Νησιώτισσα Πεντέλης», υποστηρικτή της ομάδας μας.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα, το τεχνικό επιτελείο & η διοίκηση, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για την αγωνιστική περίοδο που θα διανύσουμε, περνώντας μερικές ώρες χαλάρωσης, εν μέσω των κρίσιμων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα που ξεκινά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα δείχνει ότι είναι μια πραγματική οικογένεια και σ’ αυτό συντελεί η διοίκηση Θανασά, που καθημερινά φροντίζει να παρέχει τα στοιχεία εκείνα που δίνουν άλλο τόνο στο σύλλογο.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδος είναι εξαιρετικό και αποδεικνύεται γι’ ακόμη μια φορά το γεγονός ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί & ότι είμαστε όλοι ένα :

Μια πόλη – Μια ομάδα – Μια οικογένεια

Η ΑΕ Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της «Νησιώτισσας» καθώς & το προσωπικό του εστιατορίου για την υποδειγματική φιλοξενία & περιποίηση που παρείχαν στα μέλη της ομάδας μας.

Το γεύμα της ομάδας ήταν ευγενική προσφορά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαλανδρίου & ιδιοκτήτη του αρτοποιείου Picollino κ. Τάσου Δήμου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35