social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεύμα πριν τον Χολαργό στα Σούρμενα [pics]

Γεύμα πριν τον Χολαργό στα Σούρμενα [pics]

Την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης είχαν στα Σούρμενα πριν το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής με τον Χολαργό, αφού η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το δελτίο τύπου

Ο ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ είναι μια οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα για μία ακόμα φορά από το ενωτικό γεύμα που είχαν οι ροσσονέρι το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό μαγαζί του Ελληνικού.

Η διοίκηση του συλλόγου μετά την προπόνηση έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, με κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να είναι εξαιρετικό και τους Σουρμενιώτες να περνούν ανέμελες στιγμές. Συγκεκριμένα, στο εστιατόριο, εκτός από τους παίκτες, έδωσαν μέλη της διοίκησης που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στην ομάδα όμως ο πρόεδρος, Βασίλης Βάσσιος και ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας και πρώην δόξα της ομάδας, Θανάσης Καράγεωργας.

Οι παίκτες του Γιάννη Τάμπραντζη γευμάτισαν όλοι μαζί και απόλαυσαν τις μοναδικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο μαγαζί "ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ", αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι είναι ενωμένοι και ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι εξαιρετικό.

Κατά τα άλλα, παίκτες και τεχνικό επιτελείο ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το ματς της πρεμιέρας με την ΑΕ Χολαργού.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

geuma2.jpg

DSC_1217.jpg

DSC_1243.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35