social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη για το Καματερό στην πρεμιέρα 1-0 την Κηπούπολη-Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο Πετανάι

Νίκη για το Καματερό στην πρεμιέρα 1-0 την Κηπούπολη-Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο Πετανάι

Με το δεξί ξεκίνησε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Καματερό νικώντας με 1-0 την φιλότιμη Κηπούπολη, σε ένα ματς που "κυριάρχησε" o θυελλώδης άνεμος και ο σοβαρός τραυματισμός του Πετανάι στο 47'.

  Η ομάδα του κ Καλύβα κατάφερε να "ξεκλειδώσει" την σφικτή άμυνα των φιλοξενούμενων στο 18΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κώστα Τσιργιώτη από πλάγια θέση. 

Το ματς από πλευράς θεάματος δεν ήταν καθόλου καλό και χωρίς ουσιώδεις φάσεις μπροστά στα καρέ των δυο ομάδων καθώς ο δυνατός άνεμος επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών.  

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού καταγράφεται ο σοβαρός τραυματισμός του Ντόναλντ Πετανάι στο 47΄. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε με φορείο για τον χώρο των αποδυτηρίων όπου και περίμενε μια ολόκληρη ώρα σκεπασμένος με κουβέρτα να προσέλθει ασθενοφόρο. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με σπάσιμο στην κλείδα.

Καλή η διαιτησία των Ψαρίδη, Κούλη, Σερεβέτα

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Στουραίτης, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος (63΄  Κοντής), Χαντζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Πετανάι (50΄λ.τ. Παναγιωτόπουλος), Τσιργιώτης (63΄ Δουγιέκος), Βαρουξής (56΄ Πάππος), Ζούκας, Ζαχαρόπουλος (63΄ Παπαϊωάννου)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σούμπας, Φαρμάκης (65΄ Βαφειάδης), Μαούρης (31΄ λ.τ. Μπιτζάς), Βασιλάρης, Σιδέρης, Μωραίτης (46΄ Κωνσταντινίδης), Μάκρας, Λαγός, Τζαβάρας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35