social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στο Ίλιον οι Τράχωνες, 0-1 τον Ιάσονα

Διπλό στο Ίλιον οι Τράχωνες, 0-1 τον Ιάσονα

Το δύο στα δύο έκανε η ομάδα των Τραχώνων στον τρίτο όμιλο της φετινής Α' ΕΠΣΑ, μετά τη νίκη τους με 1-0 στην έδρα του Ιάσονα.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που έμελλε να είναι και το τελικό, άνοιξε στο 53' ο Γιαννόπουλος με σουτ, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Μπατσούλι έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους Τράχωνες, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι από το 38' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Σπύρος Ράπτης, ενώ κάτω από τα δοκάρια ανέλαβε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Κωνσταντίνος Τσαναχτσίδης.

Έτσι, οι Τράχωνες βρίσκονται στη κορυφή με το απόλυτο των έξι βαθμών με Δόξα Βύρωνος και Αγίους Αναργύρους, ενώ ο Ιάσονας έμεινε στη τελευταία θέση χωρίς βαθμούς με Άγιαξ Ταύρου, Βριλήσσια, Κηπούπολη και Πετράλωνα.

 

ΙΑΣΩΝ (Γιαννόπουλος): Ράπτης, Ηλιακίδης, Μαρίνης, Ριζάς, Μαλλιώρας (Αντωνίου), Στρουγγής, Ντόη (Τσαναχτσίδης), Κουρεμαδάς, Αποστολόπουλος (Πανουσόπουλος), Τρυφέρης, Γκρόσου (Σταθόπουλος)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Ζαλάβρας): Τζίνας, Μερετσολιάς, Βουρλούμης, Θυμιανός, Αναστασίου, Παπαντζίμας, Προμπονάς (Κλειτσικάς), Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (Μαργαρίτης), Δημογιάννης (Μπουγιούκος), Μπατσούλι


Σχετικά άρθρα

Κουσάνας: Πληρώσαμε τη νοοτροπία που είχαμε στο α' ημίχρονο [vid]

Ελεύθερος ο Ιατρού από τον Ήφαιστο Περιστεριου

Μάριος Παναγιώτου: «Εάν ισοφαρίζαμε πιο νωρίς θα κερδίζαμε»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35