social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στις καθυστερήσεις το Καματερό, 1-0 τα Πετράλωνα

Στις καθυστερήσεις το Καματερό, 1-0 τα Πετράλωνα

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε το Καματερό, που με γκολ στο 90'+1' επικράτησε εντός έδρας των Πετραλώνων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου.

 

Από το 36' οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες, καθώς ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ευθύμιος Κορδάς ανέτρεψε αντικανονικά τον Παναγιωτόπουλο σε τετ-α-τετ και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε στο 90'+1' από τον Μπίμπιζα, που μετά από κόρνερ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας έτσι την ομάδα του και δίνοντάς της τους τρεις βαθμούς της νίκης. Λίγο νωρίτερα αποβλήθηκε και ο παράγοντας των γηπεδούχων, κ. Τόλιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη προθέρμανση τραυματίστηκε για το Καματερό ο Πάππος και έτσι στη θέση του στο ματς ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Τσιριγώτης.

Έτσι, το Καματερό ανέβηκε στην 6η θέση με ισάριθμους βαθμούς, ενώ τα Πετράλωνα παρέμειναν τελευταία χωρίς να έχουν προσθέσει ακόμη βαθμούς στη συγκομιδή τους για το φετινό πρωτάθλημα.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Καλύβας): Στουραΐτης, Πιτέλης (65' Παπαϊωάννου), Ανδριτσόπουλος, Κhachidze, Μπίμπιζας, Παππάς, Ζούκας, Βαρουξής (65' Ζαχαρόπουλος), Τσιριγώτης, Παναγιωτόπουλος (90' Ραφεάλ), Πάλυβος (51' Σπυρόπουλος)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Γκοβερίνος): Κορδάς, Ταρσανάλης (58' Γρυλλάκης), Μιχαηλίδης, Χιονάς, Γούλας, Αβραμίδης (46' Τσιακίρης), Λιγκοπόρα (46' Μπουρσαλής), Σκόρδος, Στατήρης (81' Κουτλής), Χατζηκυριάκος (37' Νικολακόπουλος), Χαλεπλιάν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35