social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει αήττητη η Αργυρούπολη, 5-1 τον Ιάσονα

Συνεχίζει αήττητη η Αργυρούπολη, 5-1 τον Ιάσονα

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο ΓΣ Αργυρούπολης, που επικράτησε με το εμφατικό 5-1 του Ιάσονα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Η ομάδα του Κώστα Ασημάκη, παρά την αριθμητική μειονότητα που είχε λόγω της αποβολλής του Γιαννίκου στο 61', με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση της κατάταξης με 7. Τελευταίος χωρίς βαθμούς μαζί με Πετράλωνα, Βριλήσσια και Κηπούπολη παρέμεινε ο Ιάσονας.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 22' ο Γκρεβτσίδης με σουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Λεβέντης έγραψε το 2-0 με τον ίδιο τρόπο. Το 3-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, σημείωσε στο 39' ο Δρακοντίδης που ευστόχησε από τα 11 μέτρα, μετά από χέρι του Μαλλιώρα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60', ο Κοκκινέλης έκανε το 4-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεβέντη, ενώ στο 79' ο Σταθόπουλος μείωσε σε 4-1 με πλασέ για την ομάδα του Ιάσονα. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε με την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών ο Κυριακόπουλος με κοντινό πλασέ.

 

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ασημάκης): Ευαγγέλου, Κωστάκης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Γαβαλάς (55’ Τσιλεπής), Βλάχας (55’ Κωνσταντινίδης), Λεβέντης, Ζυγούρης (55’ Γιαννίκος), Γκρεβτσίδης (37’ Κυριακόπουλος), Κοκκινέλης (70’ Μπιζίνης), Δρακοντίδης

 ΙΑΣΩΝ (Γιαννόπουλος): Ράπτης, Ηλιακίδης (81’ Αντωνίου), Μαρίνης (46’ Καθαρόπουλος), ΡιζάςΜαλλιώρας (46’ Σπυρόπουλος), Κουρεμάδας, Μπαρμπαλιάς, Τσαναχτσίδης, Σταθόπουλος, ΤρυφέρηςΑποστολόπουλος


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35