social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλουμάτος: Χρέος μας να αντιδράσουμε

Πλουμάτος: Χρέος μας να αντιδράσουμε

Το Χαϊδάρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα που ακολουθεί με το Ηράκλειο σήμερα το μεσημέρι, με τον Γιάννη Χλωρό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρούπι.

Η ιστορική ομάδα γνωρίζει ότι τα περιθώρια στενεύουν και το σημερινό ματς ειναι... οριακό όσον αφορά το μέλλον του στην κατηγορία.

Άλλωστε, οι Χαίδαριώτες μετρούν μια νίκη στα πρώτα τρια ματς κάτι που σημαίνει ότι το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με το Ηράκλειο είναι μονόδρομος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας ,τον Αντώνη Πλουμάτο με τον ακραίο μπακ του ΑΟ Χαϊδάριου να αναφέρεται στο ματς που πέρασε με τον Άτταλο λέγοντας: "Μπήκαμε με όρεξη και διάθεση για να πάρουμε την νίκη. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, περισσότερες από τον αντίπαλο και είχαμε την υπεροχή του αγώνα μέχρι το 60’. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι, και μετά το 1-1 δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Μετά το 1-2 έπαιζε μεγάλο ρόλο η ψυχολογία στο παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να αντιστρέψουμε το σκορ. Το ματς ήταν ένα μάθημα για εμάς. Καταλάβαμε ότι αδικούμε τους εαυτούς μας αλλά δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά στην πορεία του πρωταθλήματος".

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να το έχει το Χαϊδάρι για να αντιστρέψει την κατάσταση ο νεαρός άσος είπε: "Επειδή ήμαστε μια καινούργια ομάδα, θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με υπομονή και διάθεση. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και το μυαλό μας είναι στον αγώνα του Σαββάτου με το Ηράκλειο".

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΑΟΧ φέτος, ο Αντώνης Πλουμάτος δήλωσε: "Από την αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε με στόχο να φτάσουμε ψηλά και να πρωταγωνιστήσουμε αφού έχουμε τις δυνατότητες. Κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο, όμως είναι μια πρόκληση για μας να δείξουμε αυτό που μπορούμε και να καταφέρουμε τον στόχο μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35