social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε τη νίκη ο Βύρωνας, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Πήρε τη νίκη ο Βύρωνας, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Τη δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Βύρωνας, που επικράτησε με 1-0 του Παλαιού Φαλήρου, με τα βλέμματα στην αναμέτρηση να τραβάει ο τραυματισμός του Χασιώτη στο 58'.

 

Οι υποχρεώσεις στον πάγκο του Παλαιού Φαλήρου δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παύλο Κυριακουλέα, που ηττήθηκε στο ντεμπούτο του ως προπονητής της ομάδας. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 62' ο Παπαδημητρόπουλος, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του Κώστα Τσαβαλιά. 

Από το 77' οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τζιβελέκη με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 85' ο Σενά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.

Έτσι, ο ΑΟ Βύρων ανέβηκε στην 6η θέση με 6 βαθμούς μαζί με τον Μικρασιατικό και τον Παπάγο, ενώ το Παλαιό Φάληρο παρέμεινε στην 12η θέση με τρεις λιγότερους.

 

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Κώστας Τσαβαλιάς): Κουβέλης, Τσολάκης, Καραμπάς, ΤεγούσηςΚιρμάζογλουΜπότος (70’ Χριστόπουλος), Λουκάς, Καινούργιος (46’ Ζαφείρης), ΠορταλιόςΤσαβαλιάςΠαπαδημητρόπουλος (90’ Ασπιώτης)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης, Χασιώτης (58’ λ.τρ. Τσαγκολάρι), Γαβαλάς, ΜπελέρηςΤζιβελέκηςΚαψιώτης, Κωνσταντινίδης, ΠαπαευθυμίουΜπούσι (88’ Μουρτίδης), Σενάι (90 Φούφας), Τρυφώνιδης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35