social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι αρχηγοί στον Ήφαιστο Περιστερίου

Οι αρχηγοί στον Ήφαιστο Περιστερίου

Ορίστηκε η τετράδα των αρχηγών για τη νέα περίοδο απο τον γενικό αρχηγό Νίκο Δεμίρη η οποία αποτελείται από τους, Γιώργος Ζαφειράτο, Γιάννης Σφίκτη, Δημήτρης Ντάτση και τον Δημήτρη Χάιδα.

 

Τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτός από το ταλέντο τους, διακρίνονται για το ήθος κ την ισχυρή τους προσωπικότητα, στοιχεία ικανά για να σηκώσουν το ειδικό βάρος και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις που έχει ο αρχηγός του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.
Με αφορμή τον ορισμό των αρχηγών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μαζί μας από την αρχή τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν αργότερα ή έρχονται ακόμα στην οικογένεια μας και συνεχίζουν μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι, αλλά και τα παιδιά που αποχώρησαν από το Σύλλογο λόγω σπουδών ή άλλων υποχρεώσεων.
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για τη διάθεση, την αγάπη και το πάθος που έχουν δείξει για την ομάδα μας.
Παιδιά με ταλέντο, που παραμέρισαν τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και συντάσσονται πλήρως με τη φιλοσοφία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ για το πως βλέπουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη δική μας ρομαντική σκοπιά.
Χωρίς αυτή την ομάδα ανθρώπων δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στο κοινωνικό πρόσωπο που έχει δείξει ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ όλα αυτά τα χρόνια.
Να είστε όλοι καλά και υγιείς και να ξέρετε ότι η Διοίκηση, ο κόσμος μας αλλά κυρίως η Ιστορία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά σας στο Σύλλογο.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Ηφαίστου.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35