social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάιας: Τα Σούρμενα δίνουν τη δυνατότητα σε νέους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν

Βάιας: Τα Σούρμενα δίνουν τη δυνατότητα σε νέους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν

Τα Σούρμενα τα τελευταία χρόνια έχουν εκπονήσει ένα πλάνο που βασίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας το χώρο και το χρόνο στους τελευταίους να αποδείξουν το ταλέντο τους.

Όσο περνούν τα χρόνια μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας ρίχνει το μέσο όρο ηλικίας προκειμένου στα επόμενα χρόνια τα Σούρμενα να έχουν γαλουχήσει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που προέρχονται από τα σπλάχνα τους.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται από μωρό... παιδι στο σωματείο και πιστεύουν πολύ απαντες στο σύλλογο είναι ο Αναστάσιος Βάιας. Ο ικανότατος άσος μίλησε για τις εντυπώσεις που έχει από τα Σούρμενα λέγοντας: "Η ομάδα λειτουργεί άψογα και βοηθάει τα νέα παιδιά να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον κύριο Ταμπρατζη και τους συνεργάτες του".

Για το στοχο που έχει θέσει ο σύλλογος, ο ίδιος τόνισε: "Τα Σούρμενα είναι μια δυνατή ομάδα της κατηγορίας εδώ και χρόνια θα προσπαθησουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορουμε και προσωπικός στόχος είναι να δουλέψω και να καθιερωθεί η θέση μου στην Α ομαδα".

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Αναστάσιος Βάιας τόνισε: "Είμαι από τις ακαδημίες στον σύλλογο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος απο τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδια"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35