social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασμα από το Φάληρο για το Περιστέρι (1-3) με ανατροπή [pics]

Πέρασμα από το Φάληρο για το Περιστέρι (1-3) με ανατροπή [pics]

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Περιστέρι στο φετινό πρωτάθλημα που επικράτησε στο Παλαιό Φάληρο με 1-3 και βρίσκεται έστω και προσωρινά στην κορυφή του 2ου ομίλου με έντεκα βαθμούς.

Οι ροσσονέρι παρότι έμειναν πίσω στο σκορ έβγαλαν αντίδραση και πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς απέναντι σε ένα σύνολο που έχει παράπονα από τη διαιτησία ενώ έβγαλε και κούραση από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης.

Στο 1-0 έγινε το 1-0 με αυτογκολ του Τρόκα, με το Περιστέρι στο 28' να ισοφαρίζει σε κεφαλιά του Θεοδώρου.

Στο 45' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπέλερη, φάση την οποία αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι, με τον Λειβαδά να κάνει το 1-2. 

Στο 57΄ο Λέτσι έκανε το 1-3 μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και πάσα του Κουτσούκου, ενώ στο 48' οι ροσσονέρι έχασαν πέναλτι σε εκτέλεση του Λαναρά αφού ο Μωραϊτης απέκρουσε. 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Καψιώτης , Γαβαλάς, Μπούσι, Τζιβελέκης, Παπαευθυμίου (93' Τσανκολάρι), Μουρτίδης (54' Φούφας), Μπέλερης, Τοτάζι (46' Τρυφωνίδης), Σενάι (81' Μπαϊρακτάρι), Κωνσταντινίδης.

palaio-falrio-endekada.jpg

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος (62' Καρακωνσταντής), Μπούζας, Σεττελάρι, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (77' Ρίζος), Θεοδώρου (46' λ.τρ. Λαναράς), Λειβαδάς (84' Καλάμης), Λέτσι (62' Νένδος).

persisteri-endekada-me-falrio.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35