social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλεξάκης: Το μέλλον... γράφει Ήφαιστος

Αλεξάκης: Το μέλλον... γράφει Ήφαιστος

Με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες προκειμένου να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα παραταχθεί ο Ήφαιστος στο σαββατιάτικο ματς με τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χάιδα λόγω ενός προβλήματος στον προσαγωγό ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι μόνιμοι τραυματίες Ασλανίδης και Σπανουδάκης.

Σε θέση μάχης βρίσκεται ο Πάπι Κουρούμα που εξέτισε την τιμωρία του, με το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου να είναι εξαιρετικό.

Άλλωστε ο Ήφαιστος διαγράφει μια πορεία αντάξια της ιστορίας και του ονόματος του με τον προπονητή Λευτέρη Αλεξάκη να σπεύδει να σχολιάσει το ματς του Σαββάτου με τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Το σχόλιο του

''Το βλέπουμε όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Άλλωστε δεν αλλάζει κάτι για εμάς αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε παιχνίδια. Για εμάς είναι ένα άλλο ματς στη σειρά του πρωταθλήματος. Ο στόχος μας είναι να αγωνιστούμε έτσι όπως γνωρίζουεμ και εάν όλα πάνε καλά τότε θα κερδίσουμε''.

Για το εαν θεωρεί ο ίδιος ότι ο Ήφαιστος μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση μέχρι τέλους, ο κ. Αλεξάκης τόνισε

''Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε κάποια πράγματα. Συνεχώς εξελισσόμαστε και είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχει να κάνει μόνο από τα αποτελέσματα αλλά από τη γενική παρουσία της ομάδας. Γενικά το μέλλον γράφει Ήφαιστος''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35