social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 90+1 ισοφάρισε η Νέα Ιωνία το Ηράκλειο -Βράζουν με Γκάμαρη οι γηπεδούχοι

Στο 90+1 ισοφάρισε η Νέα Ιωνία το Ηράκλειο -Βράζουν με Γκάμαρη οι γηπεδούχοι

Ήταν το σπουδαιότερο ματς του Σαββάτου χωρίς αμφιβολία αφού πάντα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις προσελκύουν τα βλέμματα.

Το ντέρμπι Ηράκλειο-Νέα Ιωνία δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, ωστόσο το παιχνίδι τα είχε όλα. Ένταση, πάθος, δυνατά μαρκαρίσματα, γκολ ευκαιρίες.

Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, η κάθεμια για τους δικούς της λόγους ωστόσο κανείς δεν χάρηκε.

Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν τρομερά παράπονα απο τη διαιτησία του Γκάμαρη αφού θεωρούν ότι ο Αθηναίος ρέφερι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, ενώ υποστηρίζουν ότι τη στιγμή που έγινε το 1-1 από πλευράς Νέας Ιωνίας είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Κατσούλη. 

Όσον αφορά τον αγώνα στο α' μέρος η Νέα Ιωνία φάνηκε διαβασμένη κρατώντας το Ηράκλειο μακριά από τα καρέ του Σανταμουρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο 17' όταν ο Φαρινόλα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μολφέση όμως το πλασέ του πρώτου κατέληξε στο σώμα του ικανότατου προτιέρο, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι σε κεφαλιά του Μακρίδη στο 29'. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 18η κεφαλιά του Μακρίδη έφυγε παράλληλα από την εστία του Σανταμούρη. 

Στο 33' ο Φαρινόλα είδε την κεφαλιά του να σταματάει στος αμυντικούς ενώ στο 35' η κεφαλιά του Φαρινόλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η είσοδος των Κατσούλη και Γκούγκα έδωσε άλλη πνοή στο Ηράκλειο με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0 στο 56'. Ήταν ο Αντωνόπουλος που βρήκε διαγώνια τον Κατσούλη και ο τελευταίος με τη μία έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Γκούγκα ο οποίος στην πρώτη του επαφή έκανε το 1-0. 

Στη συνέχεια η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι στο 73' είχαν καλή στιγμή όταν ο Αντωνόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας,, μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στα τελευταία λεπτά η Νέα Ιωνία κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και προειδοποίησε στο 84' οταν ο Μολφέσης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Φαρινόλα. Στο 90+1' έγινε το 1-1 όταν ο Ερέκι εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και ο Σταθόπουλος που επωφελήθηκε με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά το Ηράκλειο δεν παράτησε το ματς, και έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να παρει τη νικη. Συγκεκριμένα η μπάλα στρώθηκε στον Μουρεζίνη όμως το σουτ του τελευταίου με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα πέρασε άουτ.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λουκάς Ρόπας) Μολφέσης, Μέρτκολα, Χιώτης (55' Κατσούλης), Ζίζηλας, Κόντι, Τουγουντζόγλου, Νταβαρίνος (46' Χρήστου), Σταυρογιάννης (46' Κιρτζιαλίδης), Μακρίδης, Αντωνόπουλος (89' Μουρεζίνης), Τελχάι (55' Γκούγκας)

irakleio-endekada-me-ionia.jpg

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Παρασκευαϊδης) Σανταμούρης, Σταθόπουλος, Θερμός Σιγάλας, Κούντου, Νταϊφώτης, Ερέκι, Παπαδόπουλος, Χούσος (63' Μπαλατσούρας), Χαματάι (70 'Φρατζέσκος), Φαρινόλα.

nea-ionia-endekada-me-irakelio.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35