social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Απαιτητική η αποστολή μας, ξεχειλίζει από ποιότητα η Διάνα

Μαντζούνης: Απαιτητική η αποστολή μας, ξεχειλίζει από ποιότητα η Διάνα

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασία της βρίσκεται η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, που φιλοξενείται την Κυριακή (1/11) από την Διάνα Ηλιούπολης, σε ένα πολύ δύσκολο ματς στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

 

Οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται από ένα σερί δύο αγώνων χωρίς ήττα, το οποίο θέλουν να επεκτείνουν και απέναντι στην εντυπωσιακή Διάνα, που έχει χτίσει ήδη ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών.

Ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, Ανδρέας Μαντζούνης, μίλησε στο soccerlive.gr, αποθεώνοντας τον επερχόμενο αντίπαλο του, δίνοντας όμως και πολλά συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες του, όσο και στον πρόεδρο της ομάδας, για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν.

Αναλυτικά:

«Παίζουμε με ένα από τα φαβορί του ομίλου. Αυτή η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια είναι από τις ομάδες που τερματίζουν μέσα στην 4αδα και προσπαθεί κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερη και δείχνουν και τα αποτελέσματα της ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τελευταίο τον αποκλεισμό του Ρουφ στο κύπελλο. Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, η ομάδα της Διάνας ξεχειλίζει από ποιότητα, όμως και εμείς έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος, δεν φοβόμαστε τίποτα, θα πάμε να κάνουμε τη προσπάθεια μας και θα δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος. Θέλω μια ακόμη φορά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που καταθέτουν ψυχή κάθε αγωνιστική παρά τις αντίξοες συνθήκες των προπονήσεων. Θέλω να ευχαριστήσω και για πρώτη φορά τον πρόεδρο μας, Τάσο Τσακόγιωργα, που μας συμπαραστέκεται σε κάθε προπόνηση, στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.»


Σχετικά άρθρα

Οργανωμένοι ΠΑΟ ΡΟΥΦ: «Γι αυτά θα πληρώσετε, να είστε σίγουροι»

Κουμπαρούλης: «Οικογένεια μoυ τα Σούρμενα»

Το σερί καλά κρατεί για τους Τράχωνες

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35