social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έριξε» από την κορυφή τον Χολαργό ο Κένταυρος, 2-2 στα Βριλήσσια

«Έριξε» από την κορυφή τον Χολαργό ο Κένταυρος, 2-2 στα Βριλήσσια

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Κένταυρος Βριλησσίων πήρε τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Χολαργό με 2-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.

 

Μόλις στο 25' ο Ζαχαρόπουλος με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Χολαργό, ενώ η ομάδα του έχασε δύο τρομερές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, πρώτα με τον Σπαγή στο 30' που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στο 40' με τον Σκούμας που δεν εκμεταλλεύτηκε το τετ-α-τετ του.

Στο 60' ο Θεοδωρίδης ισοφάρισε για τον Κένταυρο από τα έντεκα βήματα, ενώ στο 78' ο Χατζής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλο με τον ίδιο τρόπο. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του ματς ο Χαλκιόπουλος και συγκεκριμένα στο 90'+3', δίνοντας στην ομάδα του τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, ο Κένταυρος Βριλησσίων ανέβηκε στην 10η θέση με οκτώ βαθμούς, ενώ ο Χολαργός έπεσε στη δεύτερη θέση με επτά παραπάνω.

 

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Οικονομόπουλος): Γαλανάκης, Μπεκιάρης, Καλούτσας, Μανίκας Β. (74’ Ζαχαρόπουλος), Θεοδωρίδης, Χρύσου (46’ Δέτσης), Μανίκας Ν., Κανέλλος, Παπαγεωργίου (46’ Κουλούρης), ΧαλκιόπουλοςΜπρίλης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος): ΒαρκήςΓερόνυμος (70’ Μπαλαχτσής), Αλικάι, Πλούμης (60’ Μιχελής), ΣπαγήςΤσουτσουδάκηςΣτρατάκος (46’ Τριάντης), Τσίρος, Πρισιμιτζής (65’ Χατζής), Ζαχαρόπουλος, Σκούμας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35