social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Μας προκαλεί απορία με ποιον γνώμονα παρθήκαν τα μέτρα

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Μας προκαλεί απορία με ποιον γνώμονα παρθήκαν τα μέτρα

Τη θέση της για το Lockdown στον... αθλητισμό εξέφρασε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων που διαγράφει εξαιρετική πορεία στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, εξέφρασε, το γενικό ερώτημα, με ποιο γνώμονα πάρθηκαν τα τελευταία μέτρα.

Αναλυτικά

Σε μια πρωτόγνωρη εποχή με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει σαρώσει όχι μόνο την χώρα μας, αλλά σχεδόν όλο τον κόσμο, είναι δεδομένο ότι η λήψη μέτρων είναι αναγκαία για την υγεία και το καλό όλων μας.

Όμως, έπειτα και από τις τελευταίες εξαγγελίες, μας προκαλεί απορία με ποιον γνώμονα παρθήκαν τα τελευταία μέτρα, κυρίως όσον αφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι απορίας άξιο, το πως μια αθλητική δραστηριότητα σε ένα ανοιχτό γήπεδο όπου βρίσκονται ελάχιστοι άνθρωποι, σε σχέση με τα ΜΜΜ για παράδειγμα, χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες και τηρώντας ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο, μπορεί να αποτελεί σημείο διασποράς του ιού.

Δεκάδες σωματεία, μεταξύ αυτών και η Δάφνη Π.Φαλήρου, μπαίνουν πλέον σε μια περίοδο όπου ουσιαστικά παίζουν την ίδια τους την ύπαρξη. Παράλληλα, εκατοντάδες άνθρωποι, όπως προπονητές, γυμναστές κ.α., θα μείνουν για τουλάχιστον έναν μήνα χωρίς αντικειμενο. Όμως ακόμα και αν όλα τα παραπάνω τα παραβλέψουμε, αυτό που σίγουρα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε είναι ότι χιλιάδες αθλητές και παιδιά σε όλη την χώρα θα στερηθούν τη μοναδική τους διέξοδο, που δεν είναι άλλη από τη χαρά και την εκτόνωση που τους προσφέρει ο αθλητισμός.

Τα ίδια παιδιά που θα συνεχίσουν να πηγαίνουν κανονικά σχολείο σε τάξεις των 25, θα συνεχίσουν τα φροντιστήρια τους και θα συνωστίζονται στα ΜΜΜ για τις μετακινήσεις τους. Βέβαια θα μπορούν, χωρίς κανέναν έλεγχο, να παίζουν σε ανοιχτούς συνοικιακούς χώρους, όπως τα πάρκα. Ελπίζουμε ότι σύντομα και μετά από τις πολλαπλές αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο εξυπηρετούμε με συνέπεια, θα εξαιρεθεί από τα άδικα και αναίτια για αυτό μέτρα.

Το ΔΣ της Δάφνης Π.Φαλήρου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35