social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι οδηγίες του Μούτου στα παιδιά της Διάνας

Οι οδηγίες του Μούτου στα παιδιά της Διάνας

Ο γυμναστής του αντρικού τμήματος της Διάνα και προπονητής της Ακαδημίας στα τμήματα Κ18 και Κ16, ο Γιώργος Μούτος, μας δίνει τις συμβουλές του για τον τρόπο εγρήγορσης εν καιρώ πανδημίας


«Τα τμήματα Κ18 πρέπει να δουλεύουμε κανονικά σε ρυθμούς αντρικού όπως και το αγωνιστικό Κ16. Τα υπόλοιπα τμήματα Κ16 ακολουθούμε κανονικά πρόγραμμα προπόνησης 4 φορές την εβδομάδα»
«Οι ηλικίες Κ14 και Κ12 μπορούν να κάνουν κάποια τρεξίματα και ασκήσεις που τους έχουν δώσει οι προπονητές έτσι ώστε να υπάρχει μια επαφή, πάντα με τη βοήθεια των γονέων για να αποφύγουμε κάποιο ατύχημα»
«Για τα μικρά μας τμήματα Κ10, Κ8 και Κ6 αρχικά πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε την υγεία των παιδιών. Τι εννοώ; Η γυμναστική στο σπίτι ή στον δρόμο κρύβει πολλούς κινδύνους. Σαν παιδαγωγός δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη να βάλω ένα παιδάκι αυτής της ηλικίας να κάνει προπόνηση στο σπίτι ή στον δρόμο. Άρα λοιπόν τα παιχνίδια με τους γονείς ή η βόλτα έξω, με τον τρόπο που μας επιτρέπουν πλέον, είναι η μόνη λύση. Υπομονή και κουράγιο, να γυρίσουμε πίσω σε αυτό που αγαπάμε όλοι υγιείς...»


Σχετικά άρθρα

Φώτης Παναγόπουλος: Οριστική η απόφαση μου να αποχωρήσω από τον ΓΣ Ηλιούπολης [vid]

Ρυθμίζει την τύχη της η Κηπούπολη (5-0 τον ΑΟ Ιλίου)

Ζιάμπρας: Έχουμε πολύ αγώνα ακόμα να δώσουμε (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35