social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιοι Ανάργυροι: Τρέξιμο σε γκρουπ περιμένοντας στο... ακουστικό

Άγιοι Ανάργυροι: Τρέξιμο σε γκρουπ περιμένοντας στο... ακουστικό

Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων βρίσκονται στους Αγίους Αναργύρους προκειμένου να κινηθούν ανάλογα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Ένωση που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας πίσω από τους Τράχωνες, Δόξα Βύρωνος και ΓΣ Αργυρούπολης, προσπαθεί με όποιο μέσο είναι δυνατόν να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση, αφού, οι τελευταίοι όντες σε γκρουπ προσπαθούν με τρέξιμο κυρίως στο "ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ" να παραμείνουν σε καλή φυσική κατάσταση.

Κατά τα άλλα, στο σύλλογο επικρατεί ηρεμία αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να περιμένουν καρτερικά στο τηλέφωνο τους από τα αρμόδια όργανα μήπως και ενημερωθούν για περαιτέρω εξελίξεις.

Στο θέμα του προπονητή σας είχαμε τονίσει ότι πολύ δύσκολα θα κινηθεί η Ένωση για προπονητή, αφού, μέχρι το τέλος της χρονιάς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να πάει με τον Δημήτρη Τσιαμπουρή.  Άλλωστε, τα δείγματα στα δυο τελευταία ματς όπου έκατσε στον πάγκο ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω ήταν ενθαρρυντικά, αφού ο σύλλογος προκρίθηκε στο Κύπελλο επί της Λυκόβρυσης και νίκησε στο Καματερό την ομώνυμη ομάδα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35