social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρεζτσοβ: Η στήριξη και της διοίκησης και το εξαιρετικό κλίμα τα... όπλα της Ανθούπολης

Ρεζτσοβ: Η στήριξη και της διοίκησης και το εξαιρετικό κλίμα τα... όπλα της Ανθούπολης

Η Ανθούπολη επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΑ με στόχο να παραμείνει και να σταθεροποιηθεί στην μεγάλη κατηγορία των Αθηνών τα επόμενα χρόνια.

Οι Περιστεριώτες δείχνουν να πείθουν με την εικόνα τους και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα και διατηρήσουν την ίδια εικόνα, έχουν πολλές πιθανότητες όχι απλά να πετύχουν την παραμονή, αλλά να πλασαριστούν και στις υψηλές θέσεις του 3ου ομίλου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει φέτος με τα χρώματα των "μπλε" είναι ο Βαλεντζίνο Ρεστζοβ. Ο Ελληνορώσσος εξτρέμ που μπορεί να διασπάσει και να διεμβολίζει οποιαδήποτε άμυνα δημιουργώντας ρήγματα μίλησε στο soccerlive.gr για τα όσα έχουν πετύχει οι νεοφώτιστοι μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά 

Πως κρίνεις την πορεία σας μέχρι στιγμής;

"Η πορεία της ομάδας και η προσπάθεια μέχρι στιγμής μπορώ να πω είναι καλή. Θα ήταν καλύτερη αν δεν είχαμε και αρκετές απουσίες σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι εάν συνέβαινε αυτό θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών αλλά και αυτήν τη στιγμή που βρισκόμαστε σε αυτήν την θεση μπορώ να πω είναι ικανοποιητικά".

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στην Ανθούπολη;

"Το μυστικό της Ανθουπολης είναι η καλή δουλειά που γίνεται από τούς προπονητές μας και το γεγονός ότι έχουμε οικογενειακό κλίμα. Όλοι μαζί ο ένας για τον άλλον σε ότι και αν συμβεί στην ομάδα βρίσκουμε πάντα τη λύση".

Η διοίκηση είναι δίπλα σας;

"Το σχόλιο μου για την διοίκηση με τα τόσα προβλήματα που συμβαίνουν γενικά στην Ελλάδα και στον κόσμο είναι ένα: Άψογη. Οι άνθρωποι είναι κοντά σε όλους και μπορω να το χαρακτηρίσω ως το μεγάλο στοίχημα της ομάδας αναφορικά με την πορεία που έχει κάνει".

Τι στόχο έχετε θέσει;

"Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία. Όσο ποιο νωρις γίνεται τόσο το καλύτερο".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35