social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταματόπουλος: Να κάνουμε υπομονή για να επιστρέψουμε... δυνατοί

Σταματόπουλος: Να κάνουμε υπομονή για να επιστρέψουμε... δυνατοί

Στον Άγιο Δημήτριο μπορεί να μην υπάρχουν υποχρεώσεις λόγω του δεύτερου Lockdown ωστόσο ο Φώτης Θανέλλας και οι συνεργάτες του δεν έχουν αφήσει την ομάδα στο... έλεος του Θεού.

Συγκεκριμένα, το τεχνικό επιτελείο της Μπάρτσα καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα έχοντας παραδώσει τα απαραίτητα προγράμματα εκγύμνασης που θα πρέπει να ακολουθούν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση οι άνθρωποι του Αγίου Δημητρίου γνωρίζουν ότι θα πρέπει να έχουν υψηλά το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και γι αυτό το λόγο προσπαθούν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα περιμένοντας παράλληλα τις εξελίξεις από πλευράς Πολιτείας. 

Μάλιστα επικοινωνήσαμε με τον άμεσο συνεργάτη του Φώτη Θανέλλα, τον κ. Θανάση Σταματόπουλο ο οποίος μας τόνισε: "Περνάμε όλοι μας δύσκολα όμως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να τηρούμε τα μέτρα για να επιστρέψουμε όλοι μαζί αγαπημένοι σε αυτό που αγαπάμε. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να τηρούν τα προγράμματα για να είναι σε έναν αξιοπρεπή βαθμό ετοιμότητας όταν επιστρέψουμε όμως καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν δυσκολίες. Από εκεί και πέρα, ελπίζουμε να βγούμε αλώβητοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κάνουμε υπομονή, γιατί η υγεία είναι πάνω απ' όλα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35