social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυρκιλής: Θα παλέψουμε μέχρι τέλους

Κυρκιλής: Θα παλέψουμε μέχρι τέλους

Στα Βριλήσσια σίγουρα η άνοδος στην Α' ΕΠΣΑ ήταν κάπως... αναπάντεχη αφού η ομάδα τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση στην Β' ΕΠΣΑ, ωστόσο, η αναδιάρθρωση που συνέβη στο τοπικό πρωτάθλημα έφερε τον προβιβασμό του συλλόγου από τα βόρεια προάστια.

Στην ομάδα το απολαμβάνουν πάντως παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία.
Από εκεί και πέρα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει σημαντική συμβολή στην περσινή άνοδο ήταν ο Πάνος Κυρκιλής.
Ο αρχηγός του συλλόγου που αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ αλλά και σαν στόπερ μίλησε για τα όσα βιώνουμε με τον κορωνοϊό και την προσπάθεια που θα κληθεί να κάνει η ομάδα του για να πετύχει το στόχο στην Α' ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά

-Περνάμε όλοι μια δύσκολη περίοδο. Πόσο δύσκολη είναι για ένα πρόσωπο να μένει μακριά από αυτό που αγαπάει;
Σίγουρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Το να απέχεις από κάτι που αγαπάς και ασχολείσαι σε καθημερινή βάση είναι πολύ δύσκολο στο να το συνηθίσεις ωστόσο οφείλουμε να συμμορφωθούμε σε αυτό για να τελειώσει όσο το δυνατό νωρίτερα αυτή η δοκιμασία και να επιστρέψουμε υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους.
-Θεωρείς ότι θα αργήσουμε να επιστρέψουμε;
Καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα του ελέγχου των επαγγελματικών κατηγοριών, θεωρώ πως θα αργήσει η επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μέχρι να περιοριστεί αρκετά η νόσος.

-Βρίσκεσαι στο ρόστερ των Βριλησσίων. Η εξίσωση που λέγεται “παραμονή” είναι εύκολη και τι στοιχεία θα πρέπει να έχετε για να τη... λύσετε στο τέλος;
Αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να παλέψουμε για αυτό το στόχο και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως εύκολο, όπως κάθε στόχο άλλωστε. Για να λυθεί η εξίσωση τα στοιχεία που χρειάζονται είναι επιμονή, δουλειά και συγκέντρωση. Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν ήταν το αναμενόμενο, καθώς κρίθηκαν αρκετά παιχνίδια στο γκολ και στις καθυστερήσεις, στερώντας μας βαθμούς που θα μας έφερναν πιο κοντά στη μέση του ταμπλό. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως με το ταλέντο, τη προσπάθεια, την ποιότητα των συμπαικτών μου και την καθοδήγηση του προπονητή μας θα επιτύχουμε στο τέλος το στόχο μας.

-Το πρωτάθλημα και ο όμιλος σας είναι ποιοτικός. Αν ναι γιατί;
Πράγματι πρόκειται για έναν ποιοτικό όμιλο καθώς συμμετέχουν παραδοσιακές ομάδες της Α κατηγορίας και ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, γεγονός που μας δίνει ένα ακόμα παραπάνω κίνητρο για το στόχο μας.

-Ένα σχόλιο για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα;
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, το οποίο οφείλεται στη διατήρηση τόσο του κορμού της ομάδας όσο και του προπονητικού team για 3η συνεχόμενη χρονιά. Έχουμε καταφέρει πολλά σα σύνολο και το κλίμα της ομάδας αποτελεί ένα καθοριστικό παράγοντα σε αυτό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35