social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλουδιώτης: «Τιμή να αγωνίζεσαι για την Αγία Ελεούσα»

Καλουδιώτης: «Τιμή να αγωνίζεσαι για την Αγία Ελεούσα»

 Φέτος οι διοικούντες στην Αγία Ελεούσα γνώριζαν ότι θα έπρεπε να ενισχύσουν το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα είχαν την εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της ομάδας κατόρθωσαν να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ με ικανότατες μονάδες, με τον Κώστα Καλουδιώτη να αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ της ιστορικής ομάδας.

Ο έμπειρος μέσος μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στη Διάνα Ηλιούπολης, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον προπονητή, Νίκο Κουνάδη και αφού παρουσιάστηκε αρχικά ταύτιση φιλοσοφίας στο αγωνιστικό κομμάτι, το μόνο που απέμενε ήταν να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής και με τη διοίκηση. Στη συζήτηση που έγινε -σε άριστο φιλικό κλίμα- δεν παρουσιάστηκε η παραμικρή αμφιβολία ότι το... deal θα χαλούσε και έτσι ο ικανότατος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας.

Τις επτά πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα από την Αγία Βαρβάρα έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο παρότι βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη και ο Καλουδιώτης έχει συνεισφέρει σε αυτό.

Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε με τον έμπειρο μέσο ο οποίος μίλησε για σημαντικά θέματα.

-Ένα σχόλιο για την πορεία σας ...

« Η πορεία της ομάδας αν αναλογιστούμε ότι είναι εντελώς καινούργια και έχει ξεκινήσει από το μηδεν θεωρείται απλά ως πραγματική βάση βαθμολογικής θέσης. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι βάσει εικόνας σε ορισμένα ματς θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει κάποιους ακόμη βαθμούς»

-Θεωρείς ότι η πανδημία ανακόπτει το ρυθμό που είχατε σαν ομάδα;

«Όταν ήδη προέρχεσαι από μεγάλη αποχη αγωνιστικού ρυθμού και ξανά μπαίνεις στην προσπάθεια επανένταξης σου και σε διακόπτουν πάλι μόνο αρνητικό θεωρώ είναι για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για εμάς! »

-Που μπορεί να φτάσει η Ελεούσα και τι εντυπώσεις έχεις από την ομάδα;

« Είναι τιμή να παίζεις σε μια ομάδα όπως η Αγία Ελεούσα διότι το όνομα της είναι βαρύ παρότι τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην 2η Κατηγορίας της Αθήνας . Καταλυτικό ρόλο στην έλευση μου στο σύλλογο έπαιξε η χημεία που υπήρξε από την πρώτη στιγμή όπου αυτή συνεχίζεται ακόμα και τώρα παρότι είναι μικρό το χρονικό διάστημα. Όταν με το καλό και βάση των ειδικών ξεκινήσουν πάλι τα πρωταθλήματα, ομάδα το μόνο που θα κοιτάξει είναι να κερδίζει παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και θέτοντας υψηλότερη βαθμολογική θέση»

-Ποια ομάδα είναι το φαβορί στον 3ο όμιλο δεδομένου ότι έχετε παίξει με αρκετά αξιόλογα σύνολα;

«Όσον αφορά για το φαβορί του πρωταθλήματος θα το δείξει η πορεία γιατί μέχρι το τέλος και με την αποχή πολλά μπορεί να αλλάξουν!».

-Το περασμένο καλοκαίρι γιατί αποφάσισες να αποχωρήσεις από τη Διάνα;

«Απλά έκλεισε ένας κύκλος. Τα χρόνια που ήμουν εκεί εξηγούν πολλά και κυρίως για όσους γνωρίζουν».!

-Το ποδόσφαιρο πως θα είναι μετά τον κορωνοιο;

«Σίγουρα ήδη είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού και αυτό το διαπιστώνουμε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο όταν ομάδες παίζουν με άδειο γήπεδο από φιλάθλους. Η παρουσία του κόσμου όσο να ναι ακόμα και στις δικές μας κατηγοριες παίζει σημαντικό ρόλο και συγκεκριμενα στην δικιά μας ομάδα όπου η έδρα μας θεωρειται και είναι από τις πιο δυνατές. Επισης υπάρχει το φαινόμενο παίχτες να βγαίνουν θετικοί σε τεστ και να αναγκάζονται να παίξουν χωρίς αυτούς και να προσαρμόζουν συνθέσεις διαφορετικά! Ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε οι ειδικοί και εν συνέχεια εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει γιατί μιλάμε για την υγεία όλων μας εντός κι εκτός γηπέδου ώστε τα πράγματα να πάρουν μια καλύτερη τροπή για το σύνολο της κοινωνίας!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35