social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση στις ομάδες του Βύρωνα από τον Βασίλη Μουντοκαλάκη

Σπουδαία κίνηση στις ομάδες του Βύρωνα από τον Βασίλη Μουντοκαλάκη

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα, Βασίλης Μουντοκαλάκης, καθώς δώρισε με δική του πρωτοβουλία ένα πλυντήριο ρούχων στις ομάδες της περιοχής (Δόξα Βύρωνος, ΑΟ Βύρωνα και Αθηναϊκό).

Μάλιστα, η διοίκηση του ΑΟ Βύρωνα με ανακοίνωση της ευχάριστησε τον ανεξάρτη δημοτικό σύμβουλο της περιοχής.

Αναλυτικά

Ο Άγιος Βασίλης φέτος ήρθε πιο νωρίς. Ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλειος Μουντοκαλάκης πήρε την πρωτοβουλία να δωρίσει στην ομάδα μας ένα πλυντήριο. Ένα δώρο απίστευτα χρήσιμο για την λειτουργία της ομάδα. Παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση ενός ανθρώπου που από το υστέρημα του βοηθάει τους συλλόγους του δήμου του αφού το ίδιο ακριβώς δώρο έκανε και στα άλλα δυο σωματεία, Δόξα και Αθηναϊκό. Το ευχαριστώ είναι λίγο φίλε Βασίλη. Το πολύ σημαντικό είναι ότι μας σκέφτηκες.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξεχνάνε το κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που πρεσβεύει ο σύλλογος μας. Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ανεξαρτητο δημοτικό σύμβουλο κύριο Βασίλειο Μουντοκαλακη για την προσφορά που έκανε στην ομάδα μας, ένα πλυντήριο ρούχων και είναι πολύ σημαντικό για τις ανάγκες μας. Ο κύριος Μουντοκαλακης είναι πάντα κοντά στις ομάδες της περιοχής και έχει συνδράμει σε πολλές περιπτώσεις σε αιτήματα μας χωρίς να υπάρχει δημοσιότητα αφου ως πρώην αθλητής αφουγκράζεται τις ανάγκες των συλλόγων.

129501632_1123338384848358_8335711669794273348_n.jpg


Σχετικά άρθρα

Τα ημίχρονα στην Α' ΕΠΣΑ [21/11]

Διπλό ο Όμιλος στην έδρα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων

Δήμαρχος Νέας Ιωνίας: Ιστορικη στιγμή η πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35