social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θεοδώρου: Στο υπαρχουν υπάρχουν νέοι και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές

Θεοδώρου: Στο υπαρχουν υπάρχουν νέοι και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές

Βρίσκεται τις δυο τελευταίες σεζόν στο Περιστέρι και σίγουρα η συμβολή του είναι σημαντική στην πορεία που πραγματοποιεί ο Όμιλος τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για τον επιθετικό, Πάρη Θεοδώρου ο οποίος σε κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα του, "τρώει" αρκετό ξύλο από τους αντίπαλους αμυντικούς, έχοντας και τον... άχαρο ρόλο να σπάει μπάλες στους ταχύτατους εξτρέμ που διαθέτει το σωματείο

Ο "ψηλός" δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αφού η εξαιρετική εικόνα της ομάδας παρασέρνει και εκείνον, με τον έμπειρο κυνηγό να βοηθάει σημαντικά το σύλλογο με τις εμφανίσεις του.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον ικανότατο επιθετικό ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί στα επιτεύγματα της ομάδας του μέχρι τώρα.

Αναλυτικά

Πως κρίνεις την πορεία σας

«Η πορεία μας είναι αντάξια της δουλειάς Που γίνετε έχουμε παιδιά με πολύ όρεξη και τρομερό κλίμα οργάνωση και με τρομερό προπονητή και τεχνικό τεαμ γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων».

Που μπορείτε να φτάσετε ως ομάδα;

«Η πορεία θα δείξει που θα φτάσουμε και πόσο το θέλουμε. Έχουμε πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και όλοι προσπαθούν για το καλό της ομάδας είναι πολύ νωρίς για να πω τι θα γίνει έχουμε πολλές δυνατές ομάδες στον όμιλο μας».

Θεωρείς ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

«Το πρωτάθλημα πρέπει να ξαναρχίσει. Δεν πρέπει να μείνουμε στάσιμοι και γενικά με αυτή την πορεία που έχουμε ως τώρα να κανουν νέα παιδιά μερικά βήματα παραπάνω γιατί το αξίζουν.Είναι μια ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο να επενδύσει τα δικά του παιδιά. Υπάρχει ταλέντο άλλωστε αρκετό στα τοπικά πρωταθλήματα και στην Ελλάδα και στην δική μας ομάδα τον Όμιλο Περιστερίου. Μιλάμε για έναν σύλλογο πρότυπα που έχει βάση τις ακαδημίες»


Σχετικά άρθρα

ΑΟ Περιστερίου - Απόλλων Αθηνών Δάφνη 1-0 [highlights]

Ηράκλειο: Πρώτα εκλογές μετά ο σχεδιασμός-Διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία με Ρόππα-Ζυγούρη

Στεργιώτης και Δημητρακόπουλος σφυρίζουν τους ημιτελικούς της ΕΠΣΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35