social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαθανάσης: «Θα ανακάμψει ο Αστέρας Ζωγράφου»

Παπαθανάσης: «Θα ανακάμψει ο Αστέρας Ζωγράφου»

Στον Αστέρα Ζωγράφου το καλοκαίρι ήρθε... το χαρμόσυνο νέο για την επιστροφή της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ και σίγουρα αυτό ήταν κάτι που περίμεναν άπαντες στο σύλλογο εδώ και αρκετά χρόνια.

Ασφαλώς όλοι γνώριζαν ότι οι αντικειμενικές δυσκολίες ήταν αρκετές αφού οι δυο κατηγορίες έχουν σημαντικές διαφορές στο θέμα της ποιότητας και της εμπειρίας κάτι που αποτυπώνεται και από τις θέσεις που κατέχουν οι νεοφώτιστες ομάδες στους τρεις ομίλους.

Παρ' όλα αυτά το σύλλογο δηλώνουν "ορκισμένοι" να ματώσουν κάθε Κυριακή, όταν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κάνει την δική του προσπάθεια στους "κυανέρυθρους" είναι ο Νικόλας Παπαθανάσης. Μετρώντας περισσότερες από 30 συμμετοχές τα τελευταία δυο χρόνια ο Παπαθανάσης δείχνει ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του.

Ο ίδιος μίλησε στο "Αθλητικό Πνεύμα' για πολλά ενδιαφέρονται ζητήματα που αφορούν την ομάδα και τον covid19.

Αναλυτικά

Γιατί δεν έχει πάει ο Αστέρας Ζωγράφου αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Τι έχει πάει... λάθος;

"Αντικειμενικά, η αγωνιστική μας εικόνα τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν ήταν πολύ καλή, με εξαίρεση ορισμένα παιχνίδια. Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια αξίζαμε κάτι παραπάνω,έστω και την ισοπαλία, και να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω, δίχως όμως αυτο να σημαίνει ότι η βαθμολογία μας αδικεί. Παρόλο που δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιες ατυχίες (τραυματισμούς, προβλήματα με δελτία) της ομάδας που της έχουν στερήσει, σε πολλές αγωνιστικές, βασικούς της παίχτες, με αποτέλεσμα μονο στα τελευταία 2-3 παιχνίδια να έχουμε αγωνιστεί σχεδόν πλήρης. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα, με το πιο χαμηλό μπάτζετ πιστευω στον όμιλο μας και με αρκετούς νεαρούς και άπειρους για την Ά Κατηγορια ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά η πρόκριση μας στο κύπελλο με 2 πολυ αξιόλογους αντιπάλους της Α Κατηγορίας (Καματερό, Άρης Πετρούπολης) και η αγωνιστική μας απόδοση με 2 από τα φαβορί του ομίλου (Πανερυθραικος,Ατταλος), δείχνουν ότι ο Αστέρας Ζωγράφου σίγουρα μπορεί να ανακάμψει και να ανέβει βαθμολογικά."

Πως μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα σας;

"Το καλό σε αυτήν την ομάδα είναι ότι είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα, που δουλεύουμε κάτω από πολύ καλές συνθήκες με τη νέα Διοίκηση τα τελευταία 2 χρόνια. Τα κακά αποτελέσματα σιγουρα μας έχουν πεισμώσει όλους και σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές προσθήκες, που έγιναν τελευταια, θεωρώ πως θα συντελέσουν στην βελτίωση της αγωνιστικής μας εικόνας και στο να παλέψουμε μέχρι το τέλος για την σωτηρία της ομάδος. Ο Αστέρας Ζωγράφου είναι μια ιστορική ομάδα και η θέση της είναι στην Α Κατηγορία."

Ένα σχολιο για την απόφαση για παράταση της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων;

"Εάν το δει κάποιος σφαιρικά θα συμφωνήσει με την περεταίρω αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων , δεδομένου της εξάπλωσης του covid-19 και των πολλών κρουσμάτων. Προσωπικά θεωρώ λίγο αυστηρή την συγκεκριμένη απόφαση και πιστεύω πως με τα κατάλληλα μέτρα θα μπορούσαν τουλαχιστον να επιτρέπονται οι ομαδικές προπονησεις για αθλήματα σε ανοιχτό χώρο, όπως είναι το ποδόσφαιρο, και η διεξαγωγή των αγώνων έστω και κεκλεισμένων των θυρών. Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει σύντομα όλη αυτή η κατάσταση , για να επιστρέψουμε στα γήπεδα να κάνουμε αυτό που μας έχει λείψει κ αγαπάμε τόσο πολύ."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35