social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστόπουλος: «Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι όμιλοι στην ΕΠΣΑ»

Χριστόπουλος: «Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι όμιλοι στην ΕΠΣΑ»

Η εμπειρία πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο σε μια προσπάθεια που κάνει η εκάστοτε νεοφώτιστη ομάδα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κατηγορίας.

Στον ΑΟ Βύρωνα γνώριζαν από τη στιγμή που ξεκίνησε ο σχεδιασμός ότι στόχος αποτελούσε η στελέχωση του ρόστερ από έμπειρους ποδοσφαιριστές και ένας εξ αυτών είναι και ο Δημήτρης Χριστόπουλος.

Ο σπουδαίος στόπερ με παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκίνησε φέτος τη σεζόν στο σύλλογο των νοτίων προαστίων όμως ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος έδωσε το στίγμα του.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις την πορεία σας μέχρι στιγμής;

"Έχουμε πάρει 6 βαθμούς σε 7 ματς, που σημαίνει πως σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα αλλά βάσει του δύσκολου προγράμματος που έχουμε βγάλει και δεδομένου πως είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα θεωρώ πως μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε στο μέλλον, εάν μας δοθεί η ευκαιρία φυσικά".

-Πόσο πίσω σε έχει πάει ο τραυματισμός σου;

"Δυστυχώς είχα την ατυχία να τραυματιστώ μυϊκά την 2η αγωνιστική, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό κι έτσι έχασα μόνο το ματς στα Σούρμενα την 3η αγωνιστική. Με την αποχή που είχαμε λόγω της 1ης καραντίνας οι μυϊκοί τραυματισμοί ήταν ένα συχνό φαινόμενο σχεδόν σε κάθε ομάδα και πάνω που βρίσκαμε τον ρυθμό μας πέσαμε και σε 2η καραντίνα".

-Τι στοιχεία θα πρέπει να έχει ο Βύρωνας για να πετύχει το στόχο του;

"Ο στόχος του ΑΟ Βύρων είναι να παραμείνει στην Α κατηγορία σαν νεοφώτιστη ομάδα μετά από 30 χρόνια και τα στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει αυτό, τα έχει. Αγωνιστικά δεν λείπει κάτι ιδιαίτερο στην ομάδα πέραν της ομοιογένειας στο 100% κάτι που θα έρχονταν πολύ σύντομα αν συνεχίζαμε".

Τι φιλοδοξίες έχεις;

"Η αλήθεια είναι πως φέτος ήταν μια περίεργη χρονιά για μένα σε προσωπικό - επαγγελματικό επίπεδο. Έχω συνηθίσει να πηγαίνω σε ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία παρ όλα αυτά οι φιλοδοξίες μου φέτος είναι ταυτόσημες με την ομάδα. Δηλαδή να βοηθήσω κι εγώ με την εμπειρία μου ώστε να διακριθεί ο ΑΟ Βύρων στην κατηγορία".

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Βύρωνα;

"Για την διοίκηση της ομάδας έχω μόνο καλά λόγια να πω. Είναι άνθρωποι που διψάνε να δουν την ομάδα να διακρίνεται και να ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Από μόνο του αυτό είναι οδηγός για επιτυχίες στο μέλλον".

DSC_0948.jpg

-Πώς κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;
"Μιλάμε για το καλύτερο τοπικό πρωτάθλημα της Ελλάδος, οπότε αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Xωρις να σταθω σε ομάδες ή προσωπικότητες που το απαρτίζουν, αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν θέλω να ακούω άλλο για το ποιος όμιλος είναι καλύτερος και ποιος όχι. Όλα αυτά είναι ωραίες καλοκαιρινές συζητήσεις στην θεωρία, ποιος πήρε, ποιον παίκτη και πόσα λεφτά έδωσε.. Στην πράξη όπως βλέπουμε όλοι φέτος, δεν υπάρχει τίποτα εύκολο"..

-Ποια ομάδα σου έχει προξενήσει την καλύτερη εντύπωση από αυτές που έχετε;
"Για όσους ξέρουν, στον δικό μας όμιλο στη θεωρία, ο Ηλυσιακος κι η Αγία Παρασκευή θα είχαν ένα προβάδισμα. Παιξαμε εκτός και με τις 2 ομάδες ήδη αλλά δεν μπορώ να πω για καμιά ομάδα που παίξαμε ως τώρα πως μου έχει κάνει κάποια εντύπωση. Γενικά, τουλάχιστον για τον δικό μας όμιλο μιλώντας, πιστεύω πως κάθε ματς είναι αμφίρροπο και ολα κρινονται στις λεπτομέρειες".


Σχετικά άρθρα

Ενίσχυση στον άσο για τη Διανα

Γαζής: Δουλειά, συγκέντρωση και ταπεινότητα

Οι διαιτητές της ΕΠΣΑ για το προσεχές σαββατοκύριακο [12/13-11]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35