social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώστας Λάππας: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Ήφαιστο Περιστέριου»

Κώστας Λάππας: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Ήφαιστο Περιστέριου»

Ο Κώστας Λάππας έχοντας δείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και όχι μόνο, ήταν δεδομένο ότι θα αποτελούσε μια ισχυρή μονάδα για τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Μέχρι στιγμής, ο έμπειρος στόπερ έχει συμβάλλει στην πορεία του ιστορικού συλλόγου αφού με τις εμφανίσεις του προσπαθεί να κρατάει την εστία της ομάδας του αλώβητη έχοντας και το ρόλο του καθοδηγητή βλέποντας το παιχνίδι από πίσω πιο... καθαρά.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για τα όσα έχει πετύχει η ομάδα του, τα συστατικά της επιτυχίας και πολλά άλλα.

Αναλυτικά 

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

''Η πορεία που έχει κάνει η ομάδα θα έλεγα πως είναι αξιοζήλευτη καθώς είχαν τον Ήφαιστο για την πρώτη ομάδα που θα πέσει. Η αλήθεια είναι πως έφυγαν πολλοί βασικοί παίκτες πέρσι αλλά θεωρώ πως η ομάδα έκανε λίγες κινήσεις αλλά πολύ σωστές. Έχουμε δέσει σαν ομάδα καθώς αποτελούμαστε από πολλούς μικρούς και έχουμε την τύχη να μας προπονεί ένα δίδυμο πολύ έμπειρο όπου κάνει πολλή δουλειά τόσο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά κυρίως''

-Τι στόχο έχεις σαν ποδοσφαιριστής;

''Στόχος μου ειναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και αν είναι εφικτό να κλείσω εκεί την καριέρα μου καθώς θεωρώ πως έχω 3-4 χρόνια ακόμα''.

-Μπορεί να διεκδικήσει ο Ήφαιστος το πρωτάθλημα;

''Ο Ήφαιστος θεωρώ μπορει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τελος καθώς δεν εχει να ζηλέψει σε τίποτα τις άλλες ομάδες και γιατί το κύριο χαρακτηριστικό που μας διακρίνει ειναι η σκληρή δουλειά και η ταπεινότητα πράγματα που χρειάζεται να εχεις για να κανεις πρωταθλητισμό''. 

-Ποια είναι η άποψη σου για την ενδεχόμενη επανέναρξη της σεζόν;

''Μακάρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εστω και μετα απο αποχή 2 μηνων για να μην πάει ο κόπος μας χαμένος. Βέβαια πρώτα προέχει η υγεία μας και καλο θα ειναι να βοηθήσει το κράτος και τα ερασιτεχνικά σωματεία που δεν έχουν την δυνατότητα των καθημερινών τεστ. Εύχομαι καλές γιορτες με υγεία σε ολο το κόσμο του ποδοσφαίρου'' 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35