social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορδογιάννης: «Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις δύσκολες καταστάσεις»

Κορδογιάννης: «Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις δύσκολες καταστάσεις»

Την τελευτάια ημέρα του Οκτωβρίου ο άσος της Δόξας Βύρωνος Θανάσης Κορδογιάννης υπέστη σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να δώσει τη θέση του στον Αγγελακόπουλο.

Ο νεαρός αμυντικός έχοντας υποστεί ζήμια στο γόνατο γνώριζε ότι θα έμενε αρκετό καιρό εκτός γηπέδων, μη μπορώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυανή θεά. 

Ο ικανότατος άσος έχοντας έξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Δόξας, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα.

Αναλυτικα. τα όσα τόνισε

-Η επιστροφή της Δόξας Βύρωνος στην πρώτη κατηγορία συνοδεύεται με επιτυχημένη πορεία μέχρι στιγμής. Πού οφείλεται κατά την κρίση σου;

«Καταρχάς η Δόξα Βύρωνος ειναι μια ομάδα που δεν της αρμόζει να αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες. Έγινε μια καλη προσπάθεια πέρυσι και πετύχαμε την άνοδο. Φέτος διατηρώντας τον κορμό κάνοντας και 2-3 καλές προσθήκες και υπό τις οδηγίες του κ.Κουσανα έχουμε πετύχει μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα και ευελπιστούμε για το καλύτερο»

-Υπάρχει μία ομάδα άνθρωπων στη Δόξα Βύρωνος που βρίσκονται στη διοίκηση του συλλόγου. Ένα σχόλιο την προσπάθεια που κάνουν.

«Η διοίκηση εδώ και 3 χρόνια κάνει μια θαυμάσια προσπάθεια παρ' όλο τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Το πάθος που έχουν όμως για αυτή την ομάδα τους βοήθησε να τα ξεπεράσουν όλα και να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο. Είναι δίπλα μας σε οτι χρειαστούμε και αυτό φαίνεται και από την παρουσία τους ακόμη και σε κάθε προπόνηση».

-Ορισμένοι χαρκατηρίζουν τον όμιλο που συμμετέχει η Δόξα Βύρωνος (3ο) πολύ πιο εύκολο από τους άλλους δυο. Η άποψη σου πάνω σε αυτό;

« Εύκολοι όμιλοι και εύκολα παιχνίδια αποδεικνύεται συνεχώς οτι δεν υπάρχουν. Μπορεί όντως να αποφύγαμε κάποιες ομάδες με μεγάλη οικονομική δυνατότητα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αξιόλογες ομάδες στον όμιλο όμως».

-Πόσο σκληρό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να μαθαίνει τα αποτελέσματα μιας μαγνητικής που δείχνουν ότι χάνει μία ολόκληρη σεζόν;

«Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Παρ' όλα αυτά έχω μάθει μέσα από τις ατυχίες μου να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Εν τέλει, ο τραυματισμός μου δεν ήταν όσο σοβαρός φαινόταν και ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού μου όταν με το καλό ανοίξουν τα γήπεδα θα μπορώ και εγώ να επανέλθω μαζί με την ομάδα».

-Ποια ομάδα σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές;

«Είναι πολύ νωρίς για να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Παρ' όλα αυτά ήδη κάποιες έχουν αρχίσει και δείχνουν καλά δείγματα όπως οι Τράχωνες που έχουν μονό νίκες όπως και εμείς που παραμένουμε αήττητοι και συνεχίζουμε να εκπλήσσουμε όσους δεν μας πίστευαν. Τα αποτελέσματα δεν είναι τυχαία και είναι απόρροια της πολύ καλής δουλείας που γίνεται μεταξύ της διοίκησής, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35