social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιάννης Ντόκος: «Η Πολιτεία να βοηθήσει τις Ενώσεις και τις ομάδες»

Γιάννης Ντόκος: «Η Πολιτεία να βοηθήσει τις Ενώσεις και τις ομάδες»

Το δημιούργημα που ακούει στο όνομα "Παπάγος" έχει ονοματεπώνυμο καθώς ο Γιάννης Ντόκος έχει βάλει τη σφραγίδα του στους 'στρατηγούς'. 

Ο νεαρός προπονητής που έχει κατορθώσει, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να δημιουργήσει μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που έχει ταυτότητα και κερδίζει το σεβασμό όλων εκείνων που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα όπως όλοι εκείνοι που αποτελούν μέρη της πίτας που λέγεται "ερασιτεχνικός αθλητισμός'. 

Ο νεαρός κόουτς μίλησε στο soccerlive.gr για τα σενάρια που θέλουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να ανοίγει και πάλι τις πύλες του μετά τις 7 Ιανουαρίου καταθέτοντας την άποψη του.

Αναλυτικά

-Ακούγονται πολλά σενάρια που αναφέρουν ότι οι ερασιτεχνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση. Είστε αισιόδοξος;

«Είμαι αισιόδοξος και ευελπιστώ από μέσα Γενάρη να μπούμε στα γήπεδα ώστε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

-Πώς θεωρείται ότι θα πρέπει να γίνει επανένταξη των ομάδων στη δράση

«Η επανένταξη των ομάδων θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θα πρέπει τουλάχιστον να έχουμε ένα χρόνο προσαρμογής για να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές γιατί σίγουρα οι τραυματισμοί θα είναι μεγάλη πρόβλημα. Πέρα από τη σωματική βελτίωση πρέπει να επανέλθουμε και νοητικά όλοι μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»

-Εφόσον το πρωτάθλημα συνεχιστεί και οι ομάδες θα πρέπει να εναρμονιστούν με κάποια πρωτόκολλα, θεωρείς ότι θα υπάρχουν δυσκολίες ως προς την τήρηση τους

«Πρέπει να τηρούνται τα πρωτόκολλα που λένε οι επιστήμονες κατά γράμμα. Αυτό σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για όλους και κυρίως οικονομικά για τις ομάδες. Η πολιτεία θα πρέπει να βοηθήσει τις ενώσεις και αυτές με τη σειρά τους τις ομάδες για να να μπορέσουν να τηρηθούν όλα τα μέτρα»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35