social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιντζέκαρος: «Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι»

Ιντζέκαρος: «Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι»

Πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους προπονητές ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του στις ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο, που φημίζεται για τις σκληροτράχηλες ομάδες που δημιουργεί οι οποίες έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα στο παιχνίδι τους και ρόλο πρωταγωνιστή σε οποιοδήποτε όμιλο και εάν αγωνίζονται.

Φέτος ξεκίνησε ανέλαβε λίγο μετά την εκκίνηση του 1ου ομίλου τον Ολυμπιακό Λιοσίων ο οποίος τα έχει πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής, ωστόσο η διακοπή λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας δεν επέτρεψε στον έμπειρο προπονητή να περάσει άμεσα τη φιλοσοφία του.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον ικανότατο προπονητή που στάθηκε στο κομμάτι του κορωνοϊού λέγοντας:

''Εμείς περιμένουμε τις αποφάσεις της Πολιτείας. Μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας όμως δεν έχουμε την επιστημονική κατάρτιση για να γνωρίζουμε τι μας περιμένει και πως θα το αντιμετωπίσουμε. Από εκεί και πέρα αναμένουμε και θέλουμε να μας δώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το οκ η πολιτεία για να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε, στο γήπεδο".

Ερωτηθείς εάν είναι αισιόδοξος για την εξέλιξη της πανδημίας, ο κ. Ιντζέκαρος πρόσθεσε: "Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσουμε όμως τα πάντα θα κριθούν από τις αποφάσεις των ειδικών".

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στο επίπεδο του πρωταθλήματος λέγοντας:

"Έχω παρακολουθήσει πολλά ματς. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, πιστεύω όμως θα είναι δυο ταχυτήτων. Σε κάθε όμιλο υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν και άλλες που λόγω της αναδιάρθρωσης δεν μπορούν να ακολουθήσουν το κομμάτι "πρωταθλητισμός"". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35