social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χλωρός: Αδύνατον να γίνονται μεσοβδόμαδα παιχνίδια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Χλωρός: Αδύνατον να γίνονται μεσοβδόμαδα παιχνίδια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Η ομάδα του Χαϊδαρίου έβαλε ψηλά τον πήχη στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ ωστόσο ο κορωνοϊος και το δεύτερο lockdown ανάγκασε το σύλλογο των δυτικών προαστίων να κάνει βήματα προς τα πίσω.
Και ενώ υπάρχει μία αχτίδα φωτός στο τούνελ των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν ισχύει το ίδιο αφού η στασιμότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που επικρατεί τον τελευταίο 1,5 μήνα.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χλωρό ο οποίος κατέθεσε τη δική του άποψη σχετικά με τα όσα ακούγονται τα οποία είτε έχουν σενάρια καταστροφικών σκέψεων είτε πηγάζουν από αισιοδοξία. Συγκεκριμένα, ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει οι ομάδες να επιστρέψουν στη δράση εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί εφόσον ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν υπάρξει άλλη διακοπή. Αναλυτικά το σχόλιο του

"Δεν μπορούν να καλύψουν οι ομάδες τα τεστ. Ποια ομάδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπορεί να το κάνει; Νομίζω ελάχιστες. Εάν γίνει αυτό είμαστε καταδικασμένοι".

Για την περίπτωση της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων, ο κόουτς του Χαϊδαριου δήλωσε:

"Πρωτόγνορο πράγμα και νομίζω ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό εάν προκύψει. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας ώστε να μπούμε στην επόμενη σεζόν όσο πιο έτοιμοι γίνεται ακόμη και στο χειρότερο σενάρι".

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35