social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Τίποτα δεν είναι όπως πριν στο ποδόσφαιρο

Τσαμόπουλος: Τίποτα δεν είναι όπως πριν στο ποδόσφαιρο

Τη δική του άποψη για το πως θα είναι το ποδόσφαιρο σε περίπτωση που οι αρμόδιοι φορείς δώσουν το "οκ" για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους εξέφρασε ο προπονητής της Διάνας Ηλιούπολης, Γιώργος Τσαμόπουλος.

Αναλυτικά, το σχόλιο: "Είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι μπαίνοντας στις προπονήσεις από τις αρχές του νέου έτους και δίνοντας μας και τον απαιτούμενο χρόνο για να επανέλθουν οι ομάδες στην κατάσταση που πρέπει, άρα με έναν χρονικό ορίζοντα έναρξης πρωταθλήματος στις αρχές του Φεβρουαρίου, νομίζω ότι μπορεί να βγει η χρονιά μέχρι τις αρχές Ιουνίου χρησιμοποιώντας και κάποιες λίγες Τετάρτες. Όλα αυτά γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν θα είναι ιδανικό, τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Νομίζω ότι το εμβόλιο και οι ψυχολογικές πιέσεις του κόσμου θα φέρουν έναν άνεμο αισιοδοξίας από το νέο χρόνο και μετά. Θεωρώ ότι παρότι δεν θα είναι άμεσα τα αποτελέσματα του εμβολίου θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Από εκεί και πέρα, επειδή η Πολιτεία θα μας θέσει κάποιους όρους, έχω να πω ότι ούτως η άλλως υπήρχαν όροι και μέχρι το κλείσιμο τους οποίους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη συντριπτική πλειοψηφία φαίνονταν ότι τηρούσε. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ότι εάν στους όρους που θα βάλουν στο ποδόσφαιρο, είναι και η ύπαρξη εβδομαδιαίου μοριακού τεστπου αυτό ανεβάζει την οικονομική δυσχαίρια σε κάθε ομάδα. Εκεί θα πρέπει να βοηθήσει η πολιτεία και ίσως τα κέντρα που θα απευθύνονται οι ομάδες, να κατανοήσουν το πρόβλημα και να έχουν συγκεκριμένες-ικανοποιητικές προσφορές για ομάδες". 

Ερωτηθείς για την εικόνα που θα έχουν οι ομάδες σε μια ενδεχόμενη επιστροφή, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

"Είναι σίγουρο ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Θα μιλάμε για ένα αλλοιωμένο πρωτάθλημα. Το πόσο αλλοιωμένο θα είναι, θα το δούμε στην πράξη. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν επαγγελματική στάση στην πλειονότητα τους και σίγουρα θα μας βοηθήσουν πολύ στο έργο εμάς τους προπονητές. Σίγουρα όμως από κάθε άποψη θα λείπει ο βαθμός ετοιμότητας από άποψης τακτικής και αγώνα και ευχόμαστε όλοι να μην αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς, στοιχείο που αποτελεί μεγάλο βραχνά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όχι μόνο για εμάς. Από την άλλη πλευρά θα υπάρχουν σημαντικά οφέλη, όπως είναι η ψυχολογική ανάκαμψη και οι διέξοδοι σε πράγματα που αγαπάμε και μας έχουν λείψει τόσο πολύ, γι αυτό θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά από την καινούργια χρονιά".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35