social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μητρογιάννης: «Η σεζόν βγαίνει εάν ορισμένα ματς ορίζονται Τετάρτη βράδυ»

Μητρογιάννης: «Η σεζόν βγαίνει εάν ορισμένα ματς ορίζονται Τετάρτη βράδυ»

Το δικό του σχόλιο για την πανδημία παραχώρησε στο soccerlive.gr ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αθηναϊκού, Δημήτρης Μητρογιάννης.

Ο άλλοτε άσος των 'λόρδων' που αποτελεί πλέον διοικητικό μέλος του συλλόγου αναφέρθηκε στο θέμα της πανδημίας εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο ίδιος προχώρησε στην πρόταση να γίνονται τα ματς Κυριακή και Τετάρτη, ενώ μεσοβδόμαδα πρότεινε να διεξάγονται οι αναμετρήσεις βράδυ προκειμένου οι μαθητές και οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που εργάζονται πρωινές ώρες να προλαβαίνουν να δίνουν το παρών.

Αναλυτικά

"Το θέμα με την πανδημία έχει κουράσει όλο τον πλανήτη. Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους τους κλάδους εκτός των δημοσίων.
Όσον αφορά το ποδόσφαιρο το επαγγελματικό έπρεπε να ξεκινήσει εδώ και καιρό (SL2 FL) και θα είχαν ξεκινήσει αν δεν είχαν τα εσωτερικά τους πριν το κλείσιμο.
Τώρα για εμάς τους ρομαντικούς του ερασιτεχνικού αθλητισμού πιστεύουμε να ανοίξουμε όπως ακούγεται στις 10/01 και να ξεκινήσουμε μέσα στο Φεβρουάριο το πρωτάθλημα. Αν ξεκινήσει θα πρέπει να γίνονται τα ματς Σάββατο ή και Κυριακή. Εφόσον βλέπουμε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει θα μπορεί η διρογανώτρια αρχή να ορίσει τα ματς Τετάρτες βράδυ για να βοηθάμε τους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν. Ευελπιστώ ότι και οι υποδομές θα ξεκινήσουν μαζί με τα σχολεία.
Εμείς ως ομάδα είμαστε κοντά στα παιδιά τα οποία δουλεύουν μόνα τους είτε σε τριάδες είτε μέσω της εφαρμογής ζουμ μαζί με τους προπονητές για να διατηρούνται σε μια καλή κατάσταση".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35