social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπέλερης: Εγγύηση η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου

Μπέλερης: Εγγύηση η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Παλαιό Φάληρο.

Ο λόγος για τον μέσο Πύρο Μπέλερη ο οποίος δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε παιχνίδι ούτως ώστε η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Αποτελώντας την ψυχή των αποδυτηρίων και εκ των αρχηγών του συλλόγου, ο "Μπέλε" αφήνει το στίγμα του στο σύλλογο με τον ίδιο να μιλάει στο soccerlive.gr για την προσπάθεια που γίνεται. 

Αναλυτικά

Πως κρίνεις την πορεία σας;

"Θεωρώ ικανοποιητική την πορεία μας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ισως να είχαμε και μερικούς πόντους παραπάνω αν μας είχε ευνοήσει η τύχη σε ορισμένα ματς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ματς με τον ΑΟ Ιλίου όπου θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη.

Σε γενικές γραμμές ωστόσο είμαστε ικανοποιημένοι".

Τι άποψη έχεις για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση;

"Όσο καιρό είμαι στην ομάδα θεωρώ ότι η διοίκηση κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα γίνονται κάποια λάθη όπως συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες αλλά διορθώνονται άμεσα αφού οι διοικούντες παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Από εκεί και πέρα, σπουδαίο ρόλο στην διοίκηση έχει παίξει η παρουσία του κ. Σταυριανάκου ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδο της".

Γιατί παραμένεις στο Παλαιό Φάληρο τόσα χρόνια;

"Ο λόγος που παραμένω στο Παλαιό Φάληρο τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη ομάδα ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Παράλληλα, ένας ποδοσφαιριστής του Παλαιού Φαλήρου νιώθει ασφάλεια στη συγκεκριμένη ομάδα. Από εκεί και πέρα, αντιμετωπίζω ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι κάνουν τα λόγια τους πράξη στο έπακρον και με έχουν στηρίξει και σε δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, θεωρώ ότι έχω την τύχη να αντιμετωπίζω την καλύτερη συμπεριφορά από διοικούντες σε σχέση με άλλες ομάδες. Νομίζω ότι εκτός από τη Διάνα όπου είχα συνεργαστεί με την τεράστια προσωπικότητα του Μίμη Ζωντήρου, στο Παλαιό Φάληρο υπάρχει ένας άνθρωπος που λέγεται Παναγιώτης Σταυριανάκος ο οποίος είναι εξαιρετικός και κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι οι δυο πρόεδροι που με έχουν σημαδέψει".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35