social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμοπουλος: Η νίκη είναι κοντά

Τσαμοπουλος: Η νίκη είναι κοντά

Το δικό του μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων έστειλε ο προπονητής της Διανας, Γιώργος Τσαμόπουλος.

Αναλυτικά

«Αγαπητέ πρόεδρε Γιάννη Ζευγίτη, κύριοι - μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Διάνα Ηλιούπολης, επαγγελματίες που καλύπτεται επικοινωνιακά τον σύλλογο και όχι μόνο, αθλητές, γονείς και προπονητές της ακαδημίας μας, συνεργάτες μου και ποδοσφαιριστές μου, αλλά και όλοι οι άνθρωποι που εκφράζεστε μέσα σ’ αυτόν τον τεράστιο χώρο που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. 

 
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις ευχάριστες τοποθετήσεις και να δίνεις ευχές σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον που επικρατεί σήμερα λόγω της πανδημίας. 
 
Σίγουρα τίποτε δεν συγκρίνεται και δεν είναι πάνω από την ανθρώπινη υγεία. Σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να είχαμε παράλογες απαιτήσεις όταν ο πόνος και οι δύσκολες καταστάσεις είναι δίπλα μας. Αισθανόμαστε όμως εξαιρετικά ανυπόληπτοι όταν στην σύγχυση που επικρατεί γύρω μας δεν αναφέρονται πουθενά δυο λέξεις. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό ας κρατήσουμε λοιπόν τις ζωές μας, τις αξίες μας και τις προσωπικότητες μας και η νίκη είναι κοντά. Άλλωστε, όπως λέμε εμείς οι προπονητές, πάντα για την νίκη παίζουμε. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλες τις οικογένειες και σε όλο τον κόσμο» 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35