social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζέλης: Στυλοβάτης αλλά και ακρογωνιαίος λίθος του Άτταλου ο Δημήτρης Κουλούρης

Τζέλης: Στυλοβάτης αλλά και ακρογωνιαίος λίθος του Άτταλου ο Δημήτρης Κουλούρης

Τα τελευταία χρόνια στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ο σύλλογος να αλλάξει επίπεδο λειτουργόντας σε επαγγελματικά πρότυπα.

Σε αυτή την προσπάθεια έχουν συνεισφέρει πολλά άτομα με τον Δημήτρη Κουλούρη να ξεχωρίζει ενώ σημαντικό ρόλο στην ραγδαία εξέλιξη του σωματείου έχει παίξει και ο πρόεδρος, Γιάννης Τζέλης. 

Πρόκεται για πρόσωπο που έχει αλλάξει το επίπεδο των ακαδημιών του συλλόγου παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν οι οποίες δεν είναι και λίγες αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Άτταλος αντιμετωπίζει γηπεδικό πρόβλημα. 

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για τα οσα έχει πετύχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πώς κρίνεις την πορεία του Αττάλου την τελευταία πενταετία;

"Θα έκρινα την πορεία του Άτταλου ως επιτυχημένη καθώς ο σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου σε όλα σχεδόν τα επίπεδα φθάνοντας στην επίτευξη των περισσότερων στόχων του κινούμενος βέβαια πάντα εντός των βασικών αρχών και της φιλοσοφίας που έχουμε καθορίσει ως Διοίκηση τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για τους εξωαγωνιστικούς τομείς".

-Σαν πρόεδρος τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου;

"Με δεδομένο ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ολοένα μεγαλύτερη βελτίωση του Άτταλου και αν θέλουμε να προσδιορίσου σε συγκεκριμένους άξονες προτεραιότητας πάνω στους οποίους θα εστιάσουμε, θα έλεγα ότι είναι: το γηπεδικό πρόβλημα και η πίεση προς πάσα κατεύθυνση για την επίλυση του, η εδραίωση της ανδρικής ομάδας στην ελίτ του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, η συνεχώς αυξανόμενη σε ποιότητα δουλειά στις Ακαδημίες για την σωστή παροχή άθλησης-εκμάθησης ποδοσφαίρου- διάπλασης χαρακτήρα και τέλος η εξωστρέφεια του σωματείου και η ανάδειξη του κοινωνικοπολιτιστικού έργου του στην τοπική κοινωνία.

-Θεωρείς εύκολη την επανέναρξη των πρωταθλητών;

"Για την επανέναρξη δεν θα πω αν είναι εύκολη ή δύσκολη καθώς είναι σε συνάρτηση με τα επιδημιολογικά δεδομένα. Θεωρώ όμως ότι αποδεικνύεται προφητική η απόφαση της ΕΠΣΑ και του κ. Δημητρίου να συνυπολογίσουν το ενδεχόμενο της διακοπής κατά την αριθμητική συγκρότηση των ομίλων της Α κατηγορίας, γεγονός πού της δίνει τώρα την ευελιξία να είναι εφικτή από πλευράς χρόνου η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, υπό την προϋπόθεση βέβαια να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μέχρι τέλος Γενάρη".

-Η ύπαρξη του Δημήτρη Κουλούρη στην ομάδα πόσο ευεργετικα έχει λειτουργήσει στο σύλλογο;

"Η συμμετοχή του Δημήτρη στο διοικητικό σχήμα ο οποίος έχει αναλάβει την χρηματοδότηση της ανδρικής ομάδας έχοντας και την διαχειριστική και λειτουργική ευθύνη αυτής, εντός πάντα των αρχών και αξιών που υπηρετεί ο σύλλογος διαχρονικά, είναι καταλυτική για την πορεία της ομάδας και για τα επιτεύγματα των τελευταίων χρόνων. Ασφαλώς τα αποτελέσματα μια ομάδας είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας αλλά σίγουρα η δυναμική και η αγωνιστική εικόνα που βγάζει ο Άτταλος είναι κάτι που πρέπει να πιστωθεί κυρίως στον Δημήτρη. Ως εκ τούτου λοιπόν θα έλεγα ότι είναι ο στυλοβάτης αλλά και ακρογωνιαίος λίθος σε ότι έχει να κάνει με την πρώτη ομάδα. Επίσης, με αφορμή την τοποθέτηση μου για τον Δημήτρη, θα ήθελα να αναφερθώ και στα υπόλοιπα μέλη συνοδοιπόρους στο Δ.Σ. και να τους ευχαριστήσω για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για τον σύλλογο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35