social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κώτσι: «Φαβορί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν»

Κώτσι: «Φαβορί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν»

Ο Ηλίας Κώτσι είναι από τους ποδοσφαιριστές που δίνουν ποιότητα σε μια ομάδα, αφού τα χαρακτηριστικά του σπανίζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός τυγχάνει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στα Σούρμενα και φροντίζει με τις εμφανίσεις του να δικαιώνει τους ανθρώπους των "ροσσονέρι" για την επιλογή που έκαναν πριν από δυο σεζόν.

Αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ο πρώην άσος του Αθηναϊκού έχει αποβεί λίρα εκατό για τους Πόντιους οι οποίοι συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας.

Αναλυτικά

-Πού οφείλεται η πορεία σας μέχρι στιγμής;

«Τα Σούρμενα κάθε χρόνο όπως και φέτος προετοιμάζονται με στόχο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα που εντός και εκτός γηπέδου τραβούν τα βλέμματα. Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε η αλήθεια είναι.  Έχουμε σημειώσει κάποια άσχημα αποτελέσματα και βρισκόμαστε κάπως χαμηλά στην βαθμολογία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτουμε καλή ομάδα ή ότι δεν αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε καινούργια ομάδα με 3-4 παίκτες από πέρσι. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να "δεθούμε''»
-Πιστεύεις θα μπορούσατε να βρίσκεστε σε υψηλότερη θέση;

«Αν ήμασταν σε κάποια παιχνίδια λίγο πιο τυχερό θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν σε καλύτερη θέση. Δεν χάνουμε όμως την πίστη μας και στόχος αποτελεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες»

-Γιατί παρέμεινε στα Σούρμενα για ακόμη μία χρονιά;

«Όντας στα Σούρμενα τα τελευταία χρόνια διαπιστώνω ότι είναι μια ομάδα, όπου δύσκολα αποφασίζει να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής με τη θέληση του. Η διοίκηση με τους τρόπους της σε κάνει να νιώθεις κομμάτι του συλλόγου και ο κόσμος σε αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην απόφαση μου».
-Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα βρισκόταν σε χαμηλότερο επίπεδο λόγω των επιπτώσεων που έχει απο τον κορονοιο; 

«Η περσινή διακοπή πιστεύω δε μας κόστισε τόσο πολύ γιατί είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε τους καλοκαιρινούς μήνες για τη φετινή σεζόν. Κατά τη γνώμη μου όλες οι ομάδες παρουσιάστηκαν έτοιμες. Το κακό είναι με την τωρινή διακοπή. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το επίπεδο που θα παρουσιαστούν οι ομάδες όταν με το καλό αρχίσουμε θα είναι πεσμένο.»

-Τα Σούρμενα συγκαταλέγονται στα φαβορί του δευτέρου ομίλου για την πρώτη θέση;

«Φαβορί δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχουν. Υπάρχει η σκληρή δουλειά στην προπόνηση, η πειθαρχία και η δίψα για νίκη. Δεν μου λέει κάτι να ακούω από το καλοκαίρι ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Άλλωστε έτσι όπως γίναν τα πράγματα τώρα με την διακοπή όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Αλλά για να σου απαντήσω σίγουρα πιστεύω οτι η ομάδα μας μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα!»
-Είσαι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι;

«Θέλω να πιστεύω πως οι αρμόδιες αρχές θα καταλάβουν ότι με τον αθλητισμό μπορούμε να ξεπεράσουμε αρκετά προβλήματα μαζί και τον κορονοιο, Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα όπως κάναμε κι από την αρχή της σεζόν. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση σύντομα γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε πάρα πολύ σε αυτό που αγαπάμε».
-Τι ευχή δίνει στον κόσμο;

«Να ευχηθώ καλές γιορτές με υγειά, να περάσουμε ωραία με τις οικογένειές μας Και να είμαστε ενωμένοι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να Νικήσουμε τα πάντα».


Σχετικά άρθρα

Χαραυγιακός: «Ναυάγιο» με Ιντζέκαρο-Με Νταούδη την Κυριακή

Νέα Ιωνία - Διάνα Ηλιούπολης 1-0 [highlights]

Τελικά... ισοπαλία για Απόλλωνα Χαλανδρίου και ΑΟ Περιστερίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35