social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλεξάκης: Κάτι περισσότερο από αξιόλογη η πορεία του Ήφαιστου Περιστερίου

Αλεξάκης: Κάτι περισσότερο από αξιόλογη η πορεία του Ήφαιστου Περιστερίου

Ο Ήφαιστος Περιστερίου, παρότι δεν βρίσκονταν μέσα στα φαβορί για την κατάληψη των πρώτων θέσεων από τη στιγμή που κληρώθηκε στον 1ο όμιλο, δείχνει με τη δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα για παραμείνει στα υψηλά στρώματα της κατάταξης.

Απόδειξη αποτελεί η θέση που κατέχει η ομάδα των δυτικών προαστίων στην κατάταξη, αφού μετά 7 ματς και απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, οι "κόκκινοι" φιγουράρουν στην 4η θέση με 14 βαθμούς.

Μάλιστα, οι Περιστεριώτες έχουν πάρει μεγάλες νίκες κόντρα σε φαβορί του ομίλου, όπως ο Άτταλος και το Ηράκλειο, δείχνοντας με την εικόνα τους στα περισσότερα ματς ότι είναι σε θέση να διατηρήσουν αυτό το ανταγωνιστικό προφίλ.

Μεγάλο μερίδιο στην πορεία της ομάδας έχει ο προπονητής του συλλόγου Λευτέρης Αλεξάκης, ο οποίος έχει κατορθώσει να διατηρήσει το σύλλογο σε ανταγωνιστικό επίπεδο, δείγμα των ικανοτήτων και της εμπειρίας που διαθέτει από το πέρασμα που έχει όλα αυτά τα χρόνια από τις ομάδες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος μίλησε για το lockdown που έχει σημειωθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υποστηρίζοντας: "Θεωρώ ότι κακώς το ποδόσφαιρο έχει μείνει... κλειστό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο 2021 θα επιστρέψουμε στα γήπεδα και θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε".

Για την εικόνα που θα έχουν οι ομάδες κατά την επιστροφή, ο ίδιος τόνισε:

"Οι ομάδες θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα βάσει βέβαια και των όσων έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές κατά το διάστημα της διακοπής".

Για την πορεία του Ήφαιστου Περιστερίου στον 1ο όμιλο, ο Λευτέρης Αλεξάκης υπογράμμισε

"Εμείς ξεκινήσαμε το καλοκαίρι να χτίσουμε μια ομάδα εντελώς ολοκαινούργια. Μάλιστα, είχαμε την ατυχία να χάσουμε δυο ποδοσφαιριστές με χιαστό (Σπανουδάκη, Ασλανίδη), όμως δεν το βάλαμε κάτω. Με βάση όλη αυτή την εικόνα θεωρώ ότι είναι πάνω από αξιόλογη προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα μέχρι που ξεκινήσαμε δίναμε το 100% ώστε η ομάδα να είναι υπόδειγμα με την αγωνιστική της συμπεριφορά. Νομίζω ότι η δουλειά μας φαίνεται απ' τα αποτελέσματα αφού ως γνωστόν καθρέπτης μιας ομάδας είναι το γήπεδο".

Στον επίλογο του ο Λευτέρης Αλεξάκης έδωσε τη δική του ευχή υπογραμμίζοντας:

"Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία και από εκεί και έπειτα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρεθούμε στους χώρους που λατρεύουμε τα γήπεδα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35