social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπύρος Μίχος: «Θα κλείσω την καριέρα μου στο Χαϊδάρι το καλοκαίρι»

Σπύρος Μίχος: «Θα κλείσω την καριέρα μου στο Χαϊδάρι το καλοκαίρι»

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την παρουσία του έχει την ικανότητα να αλλάξει την ροή του αγώνα.

Ο αρχηγός του Χαϊδαρίου, Σπύρος Μίχος, αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία αφού με την άριστη τεχνική του κατάρτιση και την προσωπικότητα του  προσδίδει αίγλη και ποιότητα στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι ομάδες εκείνες που σήκωσαν το τηλέφωνο και προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει κάτοικος Χαϊδαρίου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

 

mixos-spiros.jpg

Στα επτά πρώτα ματς ο Μίχος έχει παίξει το δικό του ρόλο στην πορεία της ομάδας, με τον ίδιο να σχολιάζει μέσω του soccerlive.gr την πορεία του συλλόγου αποκαλύπτοντας ότι θα κλείσει την καριέρα του στο Χαϊδάρι. 

-Γιατί παρέμεινες στο Χαϊδάρι;

«Στο Χαϊδάρι παρέμεινα γιατί υπήρχε κοινή θέληση και από τις δυο πλευρές. Προσωπικά ήθελα για ακόμη έναν χρόνο ο οποίος μάλλον θα είναι και ο τελευταίος στο Χαϊδάρι».

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

«Η πορεία μας σίγουρα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Έγιναν αρκετά λάθη, υπήρξε αλλαγή προπονητή. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τον τελευταίο καιρό πριν τη διακοπή και παρ' όλα τα προβλήματα η ομάδα είχε μπει σε έναν καλό δρόμο αγωνιστικά»

-Πιστεύεις θα μπορούσατε να είχατε περισσότερους βαθμούς;

«Ξεκινήσαμε αρκετά μουδιασμένα και σταθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό λένε τα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι με τον καιρό γινόμασταν καλύτεροι μάσα στο γήπεδο. Σταθήκαμε αρκετά άτυχοι σε αγώνες ειδικά μέσα στο Χαϊδάρι όπου πασχίσαμε στη τελική ενέργεια και θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε περισσότερες νίκες»

-Όσον αφορά τη διακοπή. Ποια είναι η άποψη σου;

«Όσον αφορά τιμ διακοπή, θεωρώ ότι όλο αυτό που συμβαίνει σκοτώνει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ακόμα περισσότερο. Οι ομάδες μαζί και με το καλοκαίρι και την περασμένη καραντίνα κλήθηκαν να κάνουν προετοιμασία μετά από σχεδόν 5 μήνες μπήκαν σε ρυθμό για άλλους 3 και τώρα έχουν κάτσει άλλους 2. Είναι καταστροφικό για έναν αθλητή αυτό. Καμία προπόνηση δεν μπορεί να κάλυψή το ρυθμό αγώνων. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επιπλέον ότι οι διοικήσεις των ομάδων κατά κύριο λόγο στελεχώνονται από ανθρώπους που στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από το μεράκι και την αγάπη για το άθλημα και την ομάδα τους. Και αυτοί ποσό να αντέξουν;».

Mixos-spr.jpg

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;

«Στο Χαϊδάρι η διοίκηση ανταποκρίνεται απέναντι μας ακόμα και αυτή τη στιγμή που είμαστε μακριά από τις ποδοσφαιρικές μας υποχρεώσεις. Είναι άψογη από το τυπικό κομμάτι που πρέπει να κάνει οποιαδήποτε διοίκηση μέχρι οτιδήποτε χρειαστεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Γενικά είναι δίπλα μας. Σε αυτό είμαστε τυχεροί όσοι βρισκόμαστε στην οικογένεια του Χαϊδαρίου»

-Την άποψη σου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ..

«Στην ΕΠΣΑ όλα τα χρονιά δεν είχα ξαναγωνιστεί. Θεωρώ πως είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με αρκετά καλές ομάδες. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες. Ιδιαίτερα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι και την διακοπή του έγιναν καταπληκτικοί αγώνες με ανατροπές, με πολλές εκπλήξεις και χωρίς ουσιαστικό φαβορί(μέσα στο γήπεδο) που να δείχνει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα με εύκολο τρόπο. Είναι κρίμα που σταμάτησε»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35