social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζαμπέτας: «Ας ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τον Ιούνιο»

Ζαμπέτας: «Ας ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τον Ιούνιο»

Στην Ιεράπολη φέτος η προσπάθεια που γίνεται είναι συλλογική με την ομάδα να δείχνει ότι έχει μπει σε ένα πρόγραμμα-προόδου και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρνει στους ανθρώπους που τη συγκροτούν.

Έχοντας στην άκρη του πάγκου τον πολύπειρο προπονητή, Κώστα Ζαμπέτα, η ομάδα των δυτικών προαστίων δείχνει ότι βαδίζει από το καλό στο καλύτερο έχοντας αρχή, μέση και τέλος όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Όντας στην 8η θέση του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ με 7 βαθμούς, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έχει πραγματοποιήσει ικανοποιητικό ξεκίνημα με τον κ. Ζαμπέτα να δηλώνει τα εξής: ''Φέτος λειτουργούμε πολύ καλύτερα σε σχέση με την περσινή περίοδο. Υπάρχει μια διοικητική σταθερότητα και σε γενικές γραμμές είμαστε ανταγωνιστικοί. Παλεύουμε όλα τα ματς και γενικά είμαι ικανοποιημένος απ' όσα έχουμε καταφέρει, ωστόσο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι και από τη διοίκηση και από τους ποδοσφαιριστές μου και εάν δεν υπάρχει η διακοπή θα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η επιστροφή στα γήπεδα πλησιάζει ο Περιστεριώτης προπονητής δήλωσε:

"Ό,τι και να πούμε ικασσίες είναι. Περιμένουμε με ανυπομονησία να μας δώσουν το οκ για να ξεκινήσουμε προπονήσεις. Όλες οι ομάδες θα είναι ανέτοιμες. Μακάρι να ξεκινήσουμε και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ας είναι τέλη Ιουνίου''.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35