social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεληγιάννης: Δημιουργούμε τον... νέο Ποσειδώνα Γλυφάδας

Δεληγιάννης: Δημιουργούμε τον... νέο Ποσειδώνα Γλυφάδας

Ο Κώστας Δεληγιάννης εδώ και λίγους μήνες αποτελεί προπονητή του Ποσειδώνα Γλυφάδας, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει στόχο να παρουσιάζεται βελτιωμένη όσο περνούν οι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Ο νεαρός κόουτς γνωρίζει ότι οι δυσκολίες είναι αρκετές αφού η ομάδα του συμμετέχει σε έναν απαιτητικό όμιλο που κάθε Κυριακή επιφυλάσσει ερωτηματικά.

Η τελευταία θέση που κατέχει ο σύλλογος στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ δεν πτοεί τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά τους δίνει το κίνητρο για να παλέψουν ακόμη περισσότερο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Δεληγιάννη ο οποίος έκανε τη δική του αναφορά για την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα του μέχρι στιγμής στην Β' ΕΠΣΑ λέγοντας: "Θα έλεγα ότι η πορεία μας δεν κρίνεται ικανοποιητική όπως περιμέναμε όλοι, όμως είχαμε θέματα τραυματισμών βασικών παικτών και επιπλέον καθοριστική και η ατυχία χάνοντας βαθμό η βαθμούς σε 4 ματς σε καθυστερήσεις. Από εκεί και πέρα, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η ομάδα μας είναι καινούργια με μέσο όρο ηλικίας 21 χρονών. Πάνω σε αυτό ευελπιστούμε ότι με τις εμπειρίες των παιδιών χτίζουμε τον νέο Ποσειδώνα. Μαζί με την υποστήριξη της διοίκησης ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ και αντιπροέδρου ΑΓΓΕΛΙΔΗ θα ξαναγίνει η ομάδα όπως αρμόζει για την ιστορία της στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.".

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί οτι η σημερινή ανακοίνωση για τα νέα μέτρα θα επηρεάσει τις αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε: "Η σημερινή απόφαση ίσως μας καθυστερήσει αρκετά για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, όμως αισιοδοξώ ότι αυτό ίσως αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες".

Στον επίλογο του, ο Κώστας Δεληγιάννης πρόσθεσε: "Εννοείται ότι πρέπει να επιστρέψουμε στα γήπεδα γιατί ο αθλητισμός έχει πολλά οφέλη ειδικά για την ψυχική υγεία όλων μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35