social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετρίδης: «Μπορούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα-Άμεσα ο ΠΟΨ θα έχει δικό του γήπεδο»

Πετρίδης: «Μπορούν να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα-Άμεσα ο ΠΟΨ θα έχει δικό του γήπεδο»

Ο Γιάννης Πετρίδης γνωρίζοντας την ευθύνη που έχει ως πρόεδρος του ΠΟ Ψυχικού, ενός ιστορικού συλλόγου που εδρεύει στο Λεκανοπέδιο κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να πετύχει σημαντικά πράγματα.

Ποια είναι αυτά;

Η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και η είσοδος του συλλόγου στο δικό του γήπεδο.

Πρόκειται για δυο παραμέτρους που εξετάζονται διεξοδικά καθημερινά απ' όλους τους ανθρώπους των πρασίνων, με τον κ. Πετρίδη να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια που θα δώσει στο σύλλογο τη δυνατότητα να αλλάξει επίπεδο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ψυχικού μίλησε στο soccerlive.gr για τη θέση της ομάδας όσον αφορά το κομμάτι της επανέναρξης λέγοντας:

Πιστεύουμε ότι μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μέτρα ασφαλείας. Μια ασφαλής ημερομηνία όπου θα μπορούσε να γίνει αυτό είναι στις 10 με 15 Φεβρουαρίου (έναρξη προπονήσεων( λαμβάνοντας υπόψιν ότι εφόσον ξεκινήσει την 1η Μαρτίου μπορεί να ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είναι καταστροφή για όλες τις ομάδες να μένουν οι ποδοσφαιριστές τόσους πολλούς μήνες σε απραγία και πραγματικά πιστεύουμε ότι υπάρχουν οι συνθήκες και οι ασφαλιστικές δικλείδες να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Για την πορεία που έχει πραγματοποιήσει ο σύλλογος τις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα κ. Πετρίδης δήλωσε

"Δεν ξεκινήσαμε καλά. Οι στόχοι μας ήταν πρωταγωνιστικοί. Στις επτά πρώτα αγωνιστικές δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή, παρ' όλα αυτά, θεωρούμε ότι έχουμε το ρόστερ και τις προϋποθέσεις, για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Βέβαια δεν μπορείς να μιλάς για στόχους μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή καθώς παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Από εκεί και πέρα, όπως γνωρίζετε όλοι κύριος στόχος ειναι η δημιουργία του γηπέδου μας. Θα θέλαμε τη φετινή χρονιά εάν δεν υπήρχε η πανδημία, δηλαδή το 2021 να πετυχαίναμε την επιστροφή μας στην Α' ΕΠΣΑ. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να το πει κανείς καθώς έχουμε χάσει έδαφος και δίνουμε όλο το βάρος στην δημιουργία του γηπέδου".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35