social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Τα παιδιά σας κύριοι δεν τα σκέφτεστε;

Βόγλης: Τα παιδιά σας κύριοι δεν τα σκέφτεστε;

Το δικό του σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έκανε ο προπονητής του Ιπποκράτη Βασίλης Βογλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αφού στάθηκε στις επιπτώσεις που θα έχει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό η ακύρωση των πρωταθλημάτων αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει Πολιτεία βοηθώντας τις ομάδες.

Αναλυτικά 

Η αγωνιστική αδράνεια που έχετε αφήσει να υπάρχει στο ερασιτεχνικό κομμάτι μόνο κακο δημιουργεί...

Βλέποντας ανθρώπους του ποδοσφαίρου να λένε οτι ειναι καλυτερα να μην ξεκινήσουμε μου προκαλούν απορίες πολλές...Δεν σκέφτεστε κύριοι τα παιδιά σας?ο αθλητισμός για καποιους είναι στο αίμα τους...ξεφεύγουν από την καθημερινότητα,κοινωνικοποιούνται μέσα από αυτό κ εσείς θέλετε να τους κόψετε ενώ είστε οι ίδιοι που τους αφήνεται να βγαινουν σε πλατιές η να παιζουν με τις παρέες τους αψηφώντας τον κίνδυνο του ίου?
Ο ιός της κατάθλιψης κ των ναρκωτικών είναι λιγότερο σοβαρός από αυτό που ζούμε τώρα??
Σαν άνθρωπος του ερασιτεχνικου αθλητισμού χαίρομαι να βλέπω δηλώσεις σαν του κ.Γιατρα του προπονητή του Προμηθέα στο μπάσκετ..."όλοι πλάτη για ένα καλύτερο αύριο στον ερασιτέχνη αθλητισμό γτ τα πράγματα σοβαρευουν"!Λύσεις υπαρχουν κ θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα...
Αν η κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει τα τεστ εξ'ολοκλήρου θα μπορούσαν να μπουν στην διαδικασία κ ΟΙ ΔΗΜΟΙ συνεισφέροντας από την πλευρά τους έτσι ώστε να υπάρξει ζωή κ δράση στα γήπεδα...βάλτε τους λοιπόν στην διαδικασία έτσι ώστε να υπάρξει ξανά το χαμόγελο των δικών σας παιδιών κ του ερασιτέχνη αθλητη!
Με γνώμονα το καλο κ την υγεία μας κ ακολουθώντας τα πρωτόκολλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να ξυπνήσετε...όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα ερασιτεχνικά κ εδώ απλά κοιτάμε τους ποδοσφαιριστές μας να τρέχουν στον δρόμο!
Άμεση λύση...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35