social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Καισαριανής-Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μπάμπης Μαστρογιάννης

Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Καισαριανής-Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μπάμπης Μαστρογιάννης

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Τεριλίδης έκανε γνωστή την τραγική είδηση του θανάτου σε τροχαίο του Μπάμπη Μαστρογιάννη (αριστερά στη φωτο).

Επρόκοιτο για ποδοσφαιριστή που συνέδεσε το όνομα του με τον Εθνικό Αστέρα αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Καισαριανιώτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Τεριλίδη

Θρήνος για το ποδόσφαιρο της Καισαριανής και για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα ο Μπάμπης Μαστρογιάννης!!! Το μεγαλύτερο ταλέντο όλων των εποχών, που κάθε καλοκαίρι όλες οι ομάδες έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους, ποια θα τον πάρει, αλλά πάντα και για έναν λόγο παράξενο, εξακολουθούσε να φορά το 10 το καλό του Εθνικού Αστέρα. Η ειρωνεία της τύχης, πήγαινε στην καλοπούλα να ταίσει τα αδέσποτα! Θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα δυο παιχτρόνια του Στέργιο και Γιώργο, όπως επίσης και στην αθλητική του οικογένεια τον Εθν Αστέρα, η ιστορία του οποίου είναι γραμμένη, με κεφαλαία γράμματα με το όνομά του… Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης, που θα τον σκεπάσει…

ter-masstro.jpg


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35