social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνέχιζα στον Ιπποκράτη

Βόγλης: Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνέχιζα στον Ιπποκράτη

Ο Βασίλης Βόγλης αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει κατορθώσει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή πορεία ως προπονητής του Ιπποκράτη.

Οι πορείες του έχουν συνοδευτεί από επιτυχημενες σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου και όλο αυτό συντελεί ώστε η διοίκηση του συλλόγου να έχει την πλήρη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Μάλιστα οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τη νέα χρονιά, με τον κ. Βόγλη να δηλώνει τα εξής: Αρχικά να ευχηθώ υγεία χαρά και ευτυχία και με το καλό να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δραστηριότητα που έχει λήψει σε όλους μας. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με την διοίκηση και με τους ποδοσφαιριστές είναι εκείνη που με έκανε να μην έχω καμία δεύτερη σκέψη ως προς το να συνεχίσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και εγώ από εκείνους και εκείνοι από εμένα οπότε συνεχίζουμε στον πλάνο που εχουμε θέσει από όταν ήρθα στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως έχουμε αφήσει κάτι στην μέση κ είμαι σίγουρος πως όταν αρχίσουμε με το Καλό θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοι.


Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Λιβάνιο ο Κολωνός

Φοίνικας Περιστερίου: Ίσως ήρθε η στιγμή μας

Αττικός: Συμφώνησε με Πατέλη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35